Måns Zelmerlöws ärliga besked om livet med Ciara – ett år efter sonens födelse: ”Kan bli ganska lättirriterad”

För lite över ett år sedan fick folkkära artisten Måns Zelmerlöw sitt första barn, sonen Albert med Ciara Janson. Sedan tidigare förhållande har också Ciara en son.

När han gästade Nyhetsmorgon under lördagen gav han ett ärligt besked om livet som småbarnsförälder.
– Jag tyckte att de första sju månaderna var rätt tråkiga, om jag ska vara ärlig, säger han i Nyhetsmorgon, enligt Aftonbladet.

Måns Zelmerlöw njuter av livet som pappa till sonen Albert, som föddes i maj förra året.

Men att ha en litet barn tär också på både familjelivet och jobbet, något som Måns berättade om när han gästade ”Nyhetsmorgon” under lördagen.

Från att ha gått upp vid lunchtid, finns det nu ingen tid för sådant.

– Jag har lärt mig att ta en nap samtidigt som han sover. Det skulle jag säga är den största utmaningen, men också att hitta dynamiken i jobb och familjeliv, säger han i programmet.

Känner ett djupare band till sonen

Nu när Albert har fyllt ett år berättar Måns att han nu känner ett djupare band till honom.

– Men jag tyckte att de första sju månaderna var rätt tråkiga, om jag ska vara ärlig, innan man får kontakt på riktigt och kan kommunicera lite halvt i alla fall. Nu är det helt fantastiskt.

Försöker dela upp nätterna med Ciara

Han berättar vidare att han och Ciara numera delar på nätterna om vem som ska gå upp med Albert – något som han inte tycker fungerar alls.

– Vi ska försöka med att en får ta det jobbiga och köra varannan natt så den andra kan sova, annars går man varandra väldigt mycket… man kan bli ganska lättirriterad om båda har sovit dåligt.

I sommar planerar Måns och Ciara att gifta sig i Kroatien, men några närmare planer har han än så länge varit förtegen om.

Det är inte lätt att vara småbarnsförälder Måns! Men det är härligt att du säger precis som det är!