Maria Montazamis nya ord – om Gunilla Perssons chanser i Mello: ”Om jag ska vara riktigt ärlig…”

I år kommer ingen mindre än Gunilla Persson ta det stora klivet ut på scenen i Melodifestivalen.

När Maria Montazami gästar Carina Bergfeldts talkshow under fredagen delar hon med sig av sina tankar kring Hollywoodfruns chanser i tävlingen.

Gunilla Persson är en av artisterna som kommer medverka i årets Melodifestival, något som blir en helt ny typ av utmaning för henne.

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv. Men här sitter jag nu, har hon sagt till Nöjeslivet.

Foto: TV3

Låten som hon kommer att tävla med heter ”I Won’t Shake (La La Gunilla)” och handlar om henne själv.

– Den är väldigt up-beat, rolig. Den handlar om mig och texten är spot on. Det är en låt som kommer fastna i allas huvuden, har hon berättat för Nöjeslivet.

– Det handlar om vem jag är, och vad som har hänt mig framförallt under de år jag varit aktuell på TV.

Maria Montazami om Gunillas chanser i Melodifestivalen

Under fredagen gästar Maria Montazami, som i många år medverkade i ”Svenska Hollywoodfruar” tillsammans med Gunilla Persson, Carina Bergfeldts talkshow i SVT.

Då får hon frågan om hur hon ser på Gunillas chanser i tävlingen.

– Om jag ska vara riktigt ärligt. Nej, jag kan se Gunilla med hennes fina hår, komma in- ni vet hennes look när hon kommer in. Det kommer vara 10 skitsnygga män på vardera sida och sen kommer hon ha en riktig ”gudskör” bakom henne, säger Maria i programmet och fortsätter:

– Sen kommer man väl liksom bara höra hur hon sjunger. Man kommer nog minst höra henne, tror jag, och sen hör man bara alla andra. 

Maria Montazami, Carina Bergfeldts talkshow
Foto: SVT

Hon säger också att även om Gunilla inte tar sig hela vägen i tävlingen, så hoppas Maria att låten blir en succé och går hem hos svenska folket.

– Jag hoppas att Gunillas sång, även om hon kanske inte kommer vidare hela vägen, men att det blir en sån där riktig härlig sommarplåga. Så när vi alla hör Gunilla bara kutar vi upp på dansgolvet och har det roligt, säger hon.

Carina Bergfeldts talkshow sänds klockan 21.00 i SVT och går även att se på SVTplay.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev