Mariettes mardröm fortsätter bara veckor efter dotterns födelse – nu har fler soc-anmälningar trillat in

Mariette är väldigt bjussig när det kommer till att visa upp sitt privatliv för sina följare på sociala medier. Det har tyvärr fått ödesdigra konsekvenser.

Bara ett par veckor efter att hennes dotter välkomnades till världen har nämligen folk soc-anmält artisten och hennes fru – på grund av ett Instagram-inlägg.

Dessa var baserade på total osanning men så grova att både jag & min fru fick ont i magen när vi fick höra vad de innehöll…”, skriver hon.

Häromdagen sedan skrev artisten Mariette, 40, att hon och frun Isabelle hade fått flera soc-anmälningar riktade mot sig. Dessa inkom hos Socialtjänsten bara två veckor efter att deras dotter föddes.

På Instagram visade den ”Idol”- och ”Melodifestival”-rutinerade sångaren upp fyra brev som kommer från Södermalms stadsdelsförvaltning i Stockholm.

Läs mer: Mariettes dubbla familjelycka – nya bilderna visar glädjen med frun efter dotterns födelse

Mariette Hansson
Mariette Hansson. Foto: Claudio Bresciani/TT

Anmälaren uppgav i sitt samtal att hen hade sett en film i ett inlägg på Instagram där mamma Mariette dricker alkohol samtidigt som hon vaggar barnvagnen med sin nyfödda bebis”, står det att läsa i anmälan.

Mariettes svar efter påhoppen

Mariette skrev i inlägget:

”1. Det är min fru Isabelle på videon
2. Videon togs för 4 månader sedan
3. Ni kanske borde hitta en annan hobby än att leta fel hos oss som faktiskt ger våra barn en trygg och kärleksfull tillvaro”.

Hon fick direkt stöd av flera av sina följare.

Det absolut dummaste jag läst, ni är otroliga föräldrar båda två!”, kommenterade en person.

Ni är bäst! Jag har på nära håll sett hur kärleksfulla och trygga ni är som föräldrar”, skrev en annan.

Mariettes nya besked

Tyvärr har inte anmälningarna slutat att komma. Tvärtom. Mariette har nyligen skrivit en nytt inlägg där hon uppdaterar sina följare på vad som händer i den här följetongen.

Efter att haft möte med socialen gällande de anmälningar vi fått (tidigare inlägg) så kom det till vår vetskap att det trillat in ytterligare anmälningar under gårdagen. Dessa var baserade på total osanning men så grova att både jag & min fru fick ont i magen när vi fick höra vad de innehöll… där finns människor som skriver påhittade historier för att sätta dit oss. Väldigt obehagligt och vi är i chock”, skriver hon i ett nytt Instagram-inlägg.

Trots det tråkiga beskedet skickar hon ett värmande tack till alla som hjälper, stöttar och försvarar henne och frun i denna svåra tid.

Jag vill rikta ett särskilt tack till personalen på socialförvaltningen som sköter detta så bra och har lagt upp en plan för hur vi ska hantera dessa anmälningar framöver. Dom har full förståelse för vad vi utsätts för och gör sitt yttersta för att hjälpa oss”, skriver hon och fortsätter:

Och TACK till alla er som står upp för oss, hjälper till och skickar kärlek. Ni betyder ALLT”.

Det här är så fruktansvärt. Det är tragiskt att ni inte får vara i fred och ta hand om er dotter utan att andra ska lägga sig i och smutskasta er.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev