Peg Parneviks gripande ord om kampen på semestern – med nya pojkvännen: ”Jag är livrädd för…”

Peg Parnevik har den senaste tiden varit på semester med nya kärleken Jesper.

I ett inlägg på Instagram berättar artisten om de jobbiga tankarna på stranden.

”Jag känner mig osäker, skakig, maktlös”, skriver Peg Parnevik på Instagram.

Under våren valde Peg Parnevik och Filip Lamprecht att gå skilda vägar. Uppbrottet kom efter att paret hade varit tillsammans i flera år och i samband med Filips succé i TV4:s ”Lets’s dance”.

Sedan dess har Peg vid flera tillfällen poängterat att det inte är några hårda känslor från hennes sida och att hon och Filips relation är på god fot.

Peg Parnevik
Foto: TV4

Pegs nya kärlek

I början av sommaren började flera följare att misstänka att Peg funnit kärleken på nytt. Efter en uppmärksammad puss-bild på Instagram började ryktena om Pegs kärleksliv att ta fart och snart bekräftade artisten själv nyheten – att musikproducenten Jesper Nicklasson är hennes nya kärlek.

I ett tidigare avsnitt av podcasten ”Pillowtalk” pratade hon och systern, Penny Parnevik, om relationer och Peg refererade till känslan av att ha träffat en likasinnad.

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, har Peg tidigare sagt i podden.

Peg Parnevik
Foto: TV4

På semester med kärleken

Den senaste tiden har det nyförälskade paret varit iväg på en gemensam semester och av Pegs bilder på Instagram att döma, njuter de ordentligt av allt som sommaren har att erbjuda.

Pegs kamp under semestern

Men nu delar Peg med sig om ett, för henne, känsligt ämne på Instagram. Under semester med Jesper passar hon på att öppna upp sig om något hon länge brottats med. Vilket även Hänt skrivit om.

”Varför är det så jobbigt med dagar på stranden? Låter som den töntigaste och mest priviligierade saken att säga men jag är livrädd för dagar på stranden. Allt mitt hårda jobb med min ätstörning går rakt ut genom fönstret. Jag känner mig osäker, skakig, maktlös. Som att jag är 14 år igen och bara vill att människor ska gilla mig och tycka jag är söt. Jag vet inte om ni känner samma sak, skriver Peg på Instagram uppmanar fler till att försöka ignorera de jobbiga tankarna som kan komma i sådana situationer.

”Andas! Hoppa ner i vattnet. Glöm hur du ser ut för en sekund och bara njut av att ha solen på din hud, för lita på mig. Jag har kastat bort alldeles för många dagar på att oroa mig för min kropp och andras åsikter istället för att bara vara i stunden och ta en simtur. Tiden är nu, okej!”, skriver hon.

Du är modig Peg som vågar berätta! Ett känsligt ämne som är väldigt jobbigt för många. Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!