Peg Parneviks nya mysiga pussbild med musikprofilen – efter uppbrottet från Filip Lamprecht: ”Mitt hjärta”

Mysigt och intimt.
Här är artisten Peg Parneviks pussbild med musikprofilen.
– Mitt hjärta, skriver hon på Instagram.

De var vårens mest omskrivna kändispar – ”Let’s dance”-vinnaren Filip Lamprecht, 24, och popstjärnan Peg Parnevik, 25.

Efter det att Parnevik och Lamprecht bekräftat att de gjort slut har Peg i sin egen podcast ”Pillowtalk” förklarat att hon mår bättre än på länge och även att hon börjat dejta.

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, sa hon i sin podd ”Pillowtalk” efter det att uppbrottet från Lamprecht blivit offentligt, enligt Expressen.

STOCKHOLM 20200721 Peg Parnevik under tisdagskvällens Allsång på Skansen. Foto: Naina Helén Jåma / TT

När artisten postat inlägg i sociala medier om dejter har hon märkt hur följarna reagerat.

LÄS MER: Penny Parnevik ryter ifrån – hårda orden efter Filip Lamprechts beslut: ”Alltså förlåt men…”

– Jag märkte ganska snabbt att så fort jag började posta folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare. Såklart att inte alla tänker så men jag får känslan att folk tycker väldigt synd om Filip för att jag valt att gå vidare och att det är snabbt. Men som jag sa i förra avsnittet. Vi är fine och vi hörs och vi har snackat om det, har Peg också berättat i podden, uppger Hänt.

I dag har hon en fin vänskapsrelation med Filip, förklarar Peg.

– Så då skrev jag till honom och ba ”hej, jag insåg att vi har inte sagt tack till varandra, tack för alla minnen och tack för allt vi gått igenom, det har blivit knas men jag vill liksom honor det vi hade och jag vill säga tack” och liksom ”du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv, för jag vill det”, sa hon i podden ”Pillowtalk”.

Peg Parneviks mysiga pussbild med musikprofilen

Nu poserar popstjärnan tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson, skriver Expressen. På bilden, som Jesper publicerat på Instagram, kan man se hur de kysser varandra i en barmiljö.

Till den intima och fina bilden har Jesper lagt upp ett hjärta och under inlägget har Peg Parnevik skrivit en egen kommentar.

”Mitt hjärta”, skriver Peg i en kommentar till bilden.

https://www.instagram.com/p/CREc7p4sJLc/

Vi önskar Peg all lycka!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!