Penny Parnevik talar ut om bråket med maken Douglas – därför höll hon det hemligt: ”Värsta känslan”

Penny Parnevik och Douglas Murray har två barn tillsammans.

Nu berättar hon om parets bråk och varför hon valde att dölja det.

–  Det var jobbigt, stressigt och så blev vi irriterade på varandra, berättar Penny i podcasten ”Pillowtalk” enligt Expressen.

Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 41, har känt varandra ett bra tag. Douglas har sedan en lång tid tillbaka varit en god vän till Pennys pappa Jesper Parnevik. 

Men med åren skulle Pennys och Douglas relation växa till något större än så. 2017 blev de nämligen tillsammans och bara två år senare gifte dem sig i hemlighet. 

Douglas Murray, Penny Parnevik
Foto: Sören Andersson/TT

Två barn tillsammans

I samband med giftermålet var Penny höggravid och kort därpå fick paret sitt första barn – sonen Atticus. Så sent som i vintras skulle Atticus bli storebror när paret fick det mötte det glädjande beskedet att de blivit föräldrar för andra gången. Denna gång till dottern Pebble.

Systrarna Penny och Peg Parnevik har en podcast tillsammans vid namn ”Pillowtalk”. I det senaste avsnittet av podden berättar Penny om relationen till Douglas. 

På sociala medier brukar hon flitigt visa upp allt det goda livet har att erbjuda i parets vardag, men hon erkänner att det inte är hela sanningen.

– Oftast lägger jag upp väldigt mysiga bilder på mig och Douglas och de stunderna är ju väldigt genuina och jättemysiga. Sen vill jag bara vara väldigt tydlig med att i alla relationer, och specifikt när man har småbarn så bråkar man. Vi bråkar också och har de här tjafsen om småsakerna. Det känns som något jag inte har varit så transparent med i mina sociala kanaler, säger hon i podcasten ”Pillowtalk” enligt Expressen.

Penny Parnevik
Foto: TV4

Pegs reaktion

När systern Peg får höra Pennys ärliga ord reagerar hon starkt och menar att hänvisar till Penny en gång publicerade en glad bild när paret precis bråkat.

– Jag blev lite chockad för att du hade postat världens finaste bilder på dig och Douglas på Instagram och bara: ”Det blir inte sötare än så här”. Sen skrev du till mig att du och Douglas hade bråkat. Och jag bara ”Va? Va fan snackar du om?”, förklarar Peg i podden, enligt Expressen.

Det är nog flera som skulle hävda att lite små gräl emellanåt tillhör relationer. Men i podden förklarar Penny att hon inte ville att Peg skulle veta vad som hade hänt när systern kom på besök.

 – Det var jobbigt, stressigt och så blev vi irriterade på varandra. Och det kändes bara så himla tråkigt, och det ville jag säga till dig innan du skulle komma förbi. Det är ju den värsta känslan att komma hem till ett par som man märker nyss har bråkat, säger Penny Parnevik i ”Pillowtalk”.

Vad känner du när du läser detta? Lämna gärna en kommentar på Facebook!