Foto: TT

Peter Jöbacks lycka med maken Oscar – visar upp familjens nya fyrbenta medlemmar: ”Sötnosar”

Här är Peter Jöbacks nya underbara lycka med maken Oscar.
Paret kan nu välkomna två nya, fyrbenta familjemedlemmar – och glädjen är total.

Den folkkäre artisten Peter Jöback träffades av Amors pilar i början av 2000-talet. 2010 gifte han sig med maken Oscar under många år, och tillsammans med ett mammapar har paret två döttrar.

Familjelivet hålls privat och paret Jöback har valt att inte berätta hur de träffade döttrarnas mammor, vilket även Femina skrivit om.

– Kärleken som man känner till sina barn är så mäktig. Jag ser det som en gåva att få vara med och guida mina döttrar och ge dem bra förutsättningar inför framtiden. Mitt mål som pappa är att mina barn ska bli det bästa de kan utifrån sina egenskaper och ambitioner, har Peter Jöback tidigare sagt till Hemmets Journal, enligt Femina.

LÄS MER: Peter Jöbacks lyxliv – folkkära artistens stora pengaregn efter alla år

STOCKHOLM 2016-03-12 Peter Jöback och maken Oscar anländer till efterfesten efter Melodifestivalens final i Friends Arena 2016. Foto: Fredrik Sandberg / TT
STOCKHOLM 2016-03-12 Peter Jöback och maken Oscar anländer till efterfesten efter Melodifestivalens final i Friends Arena 2016. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Familjen består dessutom av hunden Rocky.

Nu bekräftar Peter Jöback den glada nyheten om den fyrbenta familjemedlemmen. Hunden har nämligen blivit pappa till två valpar, skriver Hänt.

”Yin och Yang. Rocky har blivit pappa”, skriver Peter på Instagram.

Rocky syns då och då till i artistens sociala medier.

LÄS MER: Alla får ståpäls när Peter Jöback tar ton – då fångar kameran Chris O’Neills mammas beteende

Även Oscar berättar om den härliga valplyckan på Instagram.

– Nu när han närmar sig 4 år i november så har han gått och blivit pappa till 2 små sötnosar. 1 svart hane och en brun tik. Så grattis vår lilla kille Rocky som nu är pappa och Rockys tjej Alice som blivit mamma. Hanen blev svart som sin mor och tiken brun som sin pappa, skriver Oscar på Instagram.

Så underbart!

Foto: Instagram @oscarjoback

Peter Jöback är just nu aktuell med en ny musikvideo till låten ”Illusioner” tillsammans med artistkollegan Petra Marklund.

Stort lycka till med den underbara valplyckan, Peter och Oscar!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar.