Peter Stormare är rädd för att dö – talar ut om stora oron för sjukdomen: ”Jag har någon slags fobi”

Nyligen gästade den internationellt folkkära skådisen Peter Stormare P4 Extra – Gästen.

Där berättar han för Titti Schultz om sin rädsla för att få corona – och hur det har kommit att påverka hans liv fram tills nu.

Peter Stormare, 69, växte upp i Hälsingland och hade tidigt ett intresse för kultur. 1981 tog han examen från Teaterhögskolan i Stockholm och sedan dess har hans karriär blomstrat.

Han började sin karriär på Dramaten och kort därefter började han spela i filmer, bland annat i Ingemar Bergmans ”Fanny och Alexander”.

Genom åren har han synts till i internationella produktioner så som Jurassic Park, Fargo, Seinfeld och många andra filmer och tv-serier.

”Jag är livrädd”

För ett litet tag sedan var han gäst hos Titti Schultz i P4 Extra – Gästen. Hollywoodskådisen befann sig då hemma i Sverige på en blixtvisit.

I programmet så öppnar Peter Stormare upp om sin rädsla för att drabbas av corona. Det har bland annat gjort att han inte reser särskilt mycket längre.

– Jag är inte hemma så ofta, efter pandemin så har det blivit sämre och sämre med resandet. Jag har dubbla masker, handskar och sprit. Jag är livrädd för att få corona, jag har inte haft det, säger han till SR och fortsätter:

– Jag vill inte avlida av Corona, jag har någon slags fobi.

När Titti Schultz dubbelkollar om han verkligen har på sig dubbla munskydd offentligt fortfarande svarar han:

– Ja det gör jag alltid och jag sitter alltid för mig själv. Jag har alltid sprit med mig och spritar av ytor. Om jag är hemma i Los Angeles och ska ut och äta går jag till restaurangen tidigt, så att det inte är mycket folk. Det är ett lite konstigt liv men jag vill inte åka dit på corona. Jag har inte fått det och jag vill inte heller få det.

Vi tänker på dig Peter och hoppas att du klarar dig undan alla möjliga sjukdomar!

Vad tänker du om Peter Stormares rädsla för corona? Kommentera gärna på Facebook och dela artikeln med dina nära och kära!