Så träffade Jessica Almenäs 9 år yngre kärleken – stora steget i relationen

Folkkära tv-profilen Jessica Almenäs träffade sin stora kärlek på sociala medier, men det tog ett bra tag från det första meddelandet till att de faktiskt träffades på riktigt.

Så här gick det till när Jessica blev tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren.

Det spelar ingen roll hur, var eller när man hittar sin stora kärlek. För när man hittar rätt så vet man det på något märkligt sätt. Och det är ju huvudsaken.

Jessica Almenäs träffade pojkvännen Patrik Fahlgren 2015. Efter två år fick paret deras första gemensamma barn Sam.

Jessica har även sedan tidigare sonen Dylan Hansen, tillsammans med Tony André Hansen samt sonen Jack Almenäs, med Johan Edlund.

När paret väntade sitt barn Sam, bodde paret fortfarande inte tillsammans och hon var vid tillfället restriktiv med informationen om kärlekslivet. På sin blogg skrev hon bland annat att det var information som hon ville hålla för sig själv.

”Ni är många som undrar hur vi träffades och där säger jag som Dominka och Anders Borg ”det vill vi hålla privat”. Haha. Jag är ganska bjussig med mitt liv tycker jag, men av någon anledning är det en historia vi bara har delat med våra vänner.” skriver Jessica Almenäs på sin blogg.

Men genom åren har allt fler detaljer dykt upp. I en tidigare intervju med Amelia har hon berättat hur det faktiskt gick till.

– På facebook! Vi hade gemensamma vänner och jag hade sett honom på en kompis instagramkonto. Jag tyckte han var söt så jag stalkade honom lite, och så började vi chatta. Patrik var handbollsproffs i Tyskland då, så det dröjde en ganska lång tid innan vi sågs i verkligheten. Vi chattade länge innan och lärde verkligen känna varandra genom att skriva fram och tillbaka. När vi väl träffades så hade vi verkligen pratat om allt, och jag tror att det var jättebra. Sedan, i början av förhållandet, träffades vi på olika platser i Europa på grund av hans jobb. Ibland sågs vi i Köpenhamn, ibland i Berlin. Det var jättemysigt, säger hon i intervjun.

Och de visste båda två att det var rätt från början.

”Mycket chattande har det blivit, haha. Det tog ganska lång tid från att vi träffades första gången tills vi blev ett par på riktigt, men när vi väl blev det så var vi väldigt säkra på vår sak båda två”, skriver hon i bloggen.

Flyttat till villaidyllen

I år har paret varit tillsammans i sju år och tagit nya steg i relationen. Bland annat har de flyttat familjelivet från storstan till villaidyllen i Bromma.

I samma intervju säger Jessica att det är det bästa paret gjort.

– Patrik och jag säger till varandra varje dag att flytten är det bästa vi har gjort. Man kan bara gå rakt ut genom dörren när man vill – vi älskar den friheten. När det är fint väder så sätter vi oss ute och dricker kaffe. Barnen spelar handboll, fotboll och basket i trädgården … 

Almenäs starka ord till kärleken

Jessica visar gärna upp kärleken på Instagram och mellan varven dyker fina kärlekshyllningar upp i flödet.

Lagom till fars dag passade hon på att hylla honom lite extra.

”Den här snyggingen är biologisk pappa till ett barn, men till vardags tar han hand om fyra. En 16-åring, en 12-åring, en 4-åring och en 45-åring 🙊 Världens snällaste och klokaste är han. Bra på frågesport och bra på att laga mat. Det är ju sånt man uppskattar ☺️ Och en jäkla do-er är han, tur det för annars skulle det inte bli mycket gjort i mitt liv 😬 Grattis på fars dag @falleman ❤️ #farsdag

Nyligen var familjen på resa till Marbella och väl hemkomna drömde sig Jessica tillbaka till resan. Det gjorde hon bland annat med en bild på henne och kärleken.

”Hemma nu, men här på insta är det fortfarande semesterbilder som gäller 🥰☀️”, skrev hon i inlägget.

Hurra för er och för kärleken!