Sanna Ekman fick dottern Suzy med Mats Ronander – du kan inte ana hur 26-åringen ser ut idag

Sanna Ekman har synts till i filmer och tv-serier sedan hon var barn. Under 90-talet blev hon känd bland hela svenska folket då hon spelade i tv-serierna Tre kronor och Nya tider.

Tillsammans med musikern Mats Ronander så har Sanna en dotter som nu har vuxit upp.

Sanna Ekman, 58, har vuxit upp bland filmkamerorna och redan som fyraåring så gjorde hon sin debut som skådespelare. 1969 var hon nämligen med i Tage Danielssons adventskalender, Herkules Jonssons storverk.

När hon kom upp i tonåren så var det istället baletten som var det främsta intresset och hon tränade på Balettakademien. Därtill var hon verksam som koreograf.

Under slutet av 80-talet och in på 90-talet så befann sig Sanna i New York där hon var aktiv som dansare, modell och sminkös. Där tog hon även teaterlektioner vid den prestigefyllda teaterskolan Actors Studio.

Foto: Tobias Röstlund, TT

Efter att ha kommit hem från USA så fick hon snart en roll i den närmast kultförklarade tv-serien Tre Kronor, och efter det så fortsatte framgångarna då hon var med i Nya tider.

Därefter har Sanna Ekman varit med i mängder av filmer och tv-serier, bland annat C/o Segemyhr, Solsidan och Tunna blå linjen.

Men på senare år så har Sanna varit mer verksam bakom kameran än framför. Därtill så är hon dessutom konstnär.

Att Sanna Ekman blev verksam inom filmbranschen är inte så konstigt, hon har nämligen en del att brås på. Sannas pappa är nämligen regissören Mikael Ekman, son till Hasse Ekman och bror till Gösta Ekman.

Sanna Ekman och Mats Ronander 1997.
Sanna Ekman och Mats Ronander 1997. Foto: Bertil Ericson

Sanna Ekmans dotter

Sanna har en dotter tillsammans med den före detta partnern Mats Ronander, den välkända rockmusikern och kompositören som spelat med otaliga artister och band.

Dottern heter Suzy Ekman Ronander och föddes 1997, hon fyller alltså 27 i år.

STOCKHOLM 20100726 : Sanna Ekman med dottern Suzy på röda mattan i samband med premiären av Kjell Sundvalls nya film, komedin, "Bröderna Karlsson". Foto: Pontus Lundahl /TT
STOCKHOLM 20100726 : Sanna Ekman med dottern Suzy på röda mattan i samband med premiären av Kjell Sundvalls nya film, komedin, ”Bröderna Karlsson”. Foto: Pontus Lundahl/TT

Så ser Suzy Ekman Ronander ut idag

Och det verkar som att Suzy har valt att följa i sin fars fotspår som musiker. Hon är nämligen aktiv som diskjockey under namnet DJ Suzy.

Nedan kan du se en bild på hur Suzy ser ut idag:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev