Sanna Lundells glädjebesked – i saknaden efter Mikael Persbrandt – fått tillökning på gården: ”Njuter”

Sannas saknad efter Mikael Persbrandt är stor.

Men nu delar Sanna Lundell med sig om välmåendet och kärleken till familjen.

Dessutom har familjen fått nytillskott på gården, skriver hon på sin blogg.

I 16 år har Sanna Lundell, 42, och Mikael Persbrandt, 57, varit ett par. Tillsammans har journalisten och skådespelaren tre barn – Igor, Lo och Fox. Sedan fem år tillbaka bor familjen på gården Stora Lundby.

Mikael Persbrandt är en av Sveriges främsta skådespelare. I Beck-serien blev han ”Gunvald” med hela svenska folket och han har även fått göra internationella uppdrag och medverkat i ”Hobbit”-filmerna.

När vi inte ser honom i tv-rutan så finns det alltid en chans att han, då och då, dyker upp på kärleken Sannas Instagram.

Därifrån har vi tidigare uppmärksammat en aningen vågad bild på skådespelaren, följt av en kärleksförklaring från Sanna som skrev:

”Vem går ens med på att lajva Putin naken på häst för att hans tjej såg ett vackert tillfälle att få tre extremt älskade i samma bild? Min kille förstås. Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött. Happy Valentine Mikael Persbrandt alla dagar alltid.”

Mikael Persbrandt är i Danmark

Men nu har paret varit ifrån varandra ett tag.

Som vi tidigare skrivit, bor Mikael sedan en tid tillbaka i vårt kära grannland, Danmark. Där håller han just nu på att spela in serien ”Den osannolika mördaren” som blir en dramatisering om den mytomspunne ”Skandiamannen”.

Kul såklart, att Mikael fortsätter att ge oss tittare fina stunder framför tv:n och visst ska det bli spännande att se resultatet av inspelningen?

Men för Sanna däremot, har tiden utan Mikael hemma på gården varit tuffare. Genom hennes aktiva bloggande har läsarna kunnat följa hennes vardag och tankar på gården.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

Saknaden efter Mikael

I mitten av maj öppnade hon upp sig om saknaden till Mikael.

”16 maj och vi har haft någon slags långhelg. I och för sig känns hela mitt liv som en långhelg. Barnen är av någon underlig anledning lediga hela j-a tiden. I olika omgångar förstås, och lediga och lediga, nån pluggar på distans, nån är lite snorig, nån har plötsligt studiedag eller temavecka eller nåt annat. Hade önskat mig åtminstone en månad av kärnfriska barn och rutinmässiga långa skol- och förskoledagar och därtill efterföljande aktiviteter skötta av pappan”, skrev hon då i ett inlägg och fortsatte:

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark.”

Sannas glada besked

Då lät det kanske lite deppigt, vilket kan vara förståeligt när ens stora kärlek och pappan till barnen är så långt borta.

Men för några dagar skrev Sanna en nytt inlägg på sin blogg – denna gång var det med en helt annan värme hon så poetiskt beskriver vardag för henne och barnen. Vilket även Hänt, rapporterat om.

”Vi är inne i juni. Nätterna är ljusa. Solen skiner och sommarregnen öser om varannan dag. Jag njuter något alldeles hejdlöst av den här juni. Just nu. Just här. På vår gård. Jag är som ett litet träd som verkligen nu, fem år sedan vi flyttade hit nu har rotat mig ordentligt. Jag är ett av de där stora viskande träden i parken. Träden som följer årstiderna, som rasslar och bågnar när det blåser storm, men som står där stadigt ändå nästa dag som om inget har hänt. Jag vill alltid alltid vara här på Stora Lundby. Mitt hem”, skriver Sanna på bloggen.

Sanna Lundell
Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

Tillökning på gården

Dessutom har familjen på stora Lundby fått tillökning. I samband med blogginlägget lägger Sanna även till en söt bild på en kattunge och förklarar att parets katt ”Pennywise” blivit mamma till sex nya små liv.

”Pennywise har fått ungar igen. Den här gången fick hon sex små underverk. Jag och alla mina pojkbarn njuter och gosar och matar och har dop och bara älskar de här små gulliga lurvbollarna. Finns inget finare än kattungar. Eller jo, föl. Och hundvalpar förstås.”

Skönt att höra att Sanna mår bra och hoppas att de söta nytillskotten kan få familjen att tänka på annat i väntan på att Mikael kommer hem! Lämna gärna en kärleksfull kommentar till Sanna och barnen på Facebook!