Sarah Dawn Finers privata sms till Malin Berghagen – stödet i sorgen: ”Tänkt mycket…”

Efter att Lasse Berghagen gått bort så har sorgen varit tung bland Lasses nära och kära, kollegor, men också bland allmänheten.

Men förstås är det som tyngst för den närmsta familjen.

Sarah Dawn Finer har i ett sms till Malin uttryckt sitt stöd efter att pappa Lasse gått bort.

Efter att Lasse Berghagen lämnade oss på torsdagen så har folk över hela landet uttryckt sin sorg.

Vi är många som har fina minnen av Lasse. Hela hans enorma låtskatt kommer för alltid att vara med oss, liksom alla minnena från hans tid som programledare för Allsång på Skansen.

Men de närmast sörjande är förstås hela familjen med hustrun Eva, barnen Malin och Maria samt barnbarnen.

Tillsammans med hustrun Eva så har Lasse yngsta dottern Maria, som valt att hålla sig undan rampljuset under sitt liv.

Med Barbro ”Lill-Babs” Svensson har han äldsta barnet Malin. Både Malin och Maria har gått ut på sociala medier där de skrivit om sin pappa och om känslorna efter hans bortgång.

Sarahs sms till Malin

Nyligen publicerade även Malin ett sms från Sarah Dawn Finer på Instagram. I sms:et skriver Sarah att hon tänkt mycket på Malin och hur det måste kännas. Speciellt med tanke på att båda hennes föräldrar nu gått vidare och att båda dessutom var väldigt kända.

I och med BÅDA dina föräldrar, anses vara ”svenska folkets”, men egentligen var dom mest dina”, skriver Sarah Dawn Finer i sms:et som Malin publicerat.

Tack underbara @sdfinerofficial för ditt sms ♥️ Ja jag har familj och Martin omkring mig ♥️ Tack alla för er förståelse och respekt. ♥️”, skriver Malin i inlägget.

Det är alltid tungt när en förälder går bort. Men extra svårt måste det vara om en ens förälder är så känd. Förstår att det kan vara svårt att få sörja ifred då.

Alla tankar till Lasse Berghagen och familjen.