”Snygg-bondens” ärliga ord om framtiden – efter familjens besked om tillökning: ”Vi har…”

För någon vecka sedan kom det stora glädjebeskedet att ”Bondeparet”, Joacim Rickling och Caroline Kejbert väntar barn.

Nu berättar ”snygg-bonden” Joacim Rickling om framtidsplanerna och kärleken.

– Jag och Carro, vi är så starka tillsammans, berättar Joacim för Aftonbladet.

För fyra år sedan fann Joacim Rickling och Caroline Kejbert varandra i TV4:s succéprogram ”Bonde söker fru”. I takt med att parets säsong sändes på tv blev Joacim snabbt kallad för ”snygg-bonden” och paret för ”Bonde-paret”. Smeknamn som hänger med än idag, precis som deras kärlek. 

Paret blev väldigt populära och fick även en egen tv-serie på TV4 under namnet ”Bondeparet”.

Blev föräldrar

2019 fick parets kärlekssaga ett nytt kapitel när de blev föräldrar till dottern Wilda. Sedan dess har följarna fått ta del av familjelyckan på Instagram. Paret är båda flitiga användare av sociala medier och titt som tätt publicerar de bilder från familjens liv. 

Bland bilderna som paret laddar upp får följarna ta del av allt ifrån arbetet på gården till semesterbilder. Ibland händer det även att visa glädjebsked dyker upp på ”Bondeparets” Instagram. Som för någon vecka sedan när paret gick ut med den fantastiska nyheten att familjen väntade tillökning. 

”Det är några av er som ifrågasätter Carros mage… & nu kan vi inte längre dölja det. Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”, skrev en stolt Joacim Rickling.

Familjens framtidsplaner

Familjelyckan är total och nog väntar Wilda med spänning på att få bli storasyster.

I en intervju med Aftonbladet berättar ”snygg-bonden” Joacim Rickling, 30, om livet och lyckan över familjen.

Han berättar att karriären går bra och att han har stora planer för framtiden. 

– Jag har ju min familj och vi håller på och utöka familjen. Vi har även vårt lantbruk. Jag har en vision om att jobba med lantbruket så länge jag orkar och vill. Och nu utökar vi butiksverksamheten också vilket känns jätteroligt, berättar Joacim Rickling för Aftonbladet.

”Vi tvivlar aldrig”

Bonden förklarar även att han ser fram emot att umgås med fler vänner när restriktionerna så sakteligen börjar tillåta det. Kanske passar han så länge på att komma i form. Joacim menar nämligen att hans fysiska status varit bättre.

– Jag skulle behöva få igång konditionen lite till jaktsäsongen. Alla de här kalla ölen har ju gjort resultat, säger han till tidningen.

Även om Joacims flås för tillfället kanske inte får betyget fem av fem så finns det annat i hans liv som utan tvekan tar full pott.

Nämligen kärlekslivet.

– Det är ju en femma. Jag och Carro, vi är så starka tillsammans. Vi tvivlar aldrig på varandra och vi vet alltid vart vi har varandra och älskar varandra så mycket, säger Joacim Rickling till Aftonbladet.

Så underbart att se hur er vackra familj växer! Tycker ni också att paret är hur fina som helst? Lämna gärna en kommentar på Facebook!