Sofia Ståhl om att skaffa barn med Tareq Taylor – parets planer: ”Vi pratar om…”

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl har kilat stadigt i över ett år nu och kärleken mellan dem verkar sprudlande än.

För en tid sedan berättade Sofia hur tankarna kring att skaffa gemensamma barn ser ut för paret.

På julafton i fjol fick vi se den folkkära stjärnkrögaren och tv-profilen Tareq Taylor när han tände det klassiska ljuset i SVT.

Han bjöd på sann julstämning och en av anledningarna till att han tackade ja till uppdraget var för att hålla alla som satt ensamma under högtiden sällskap.

– Det var därför jag sagt att med respekt för alla som sitter ensamma, så tycker jag att julvärdskapet symboliserar glädje. Jag vill att det ska kännas kul, välkomnade och inbjudande. Och att bjuda på sig själv tycker jag är viktigt. Jag hoppas kunna göra det, och det är väl också därför jag tycker det är nervöst. Bjuda på mig själv kan jag gärna göra. Jag vill vara det sällskapet under kvällen, och att det ska kännas trevligt och underhållande. Så att det inte bara blir anekdoter, utan kanske lite framåtlutat också, lite musik och spännande och sång och härligt. En stor cocktail som jag tycker är julen, sa Tareq Taylor till Nöjeslivet då.

Foto: Christine Olsson/TT

Fann sitt livs kärlek

Bara månaderna efter det prestigefyllda uppdraget bekräftade Tareq att han funnit kärleken på nytt. Den här gången i 19 år yngre Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Därefter har paret kilat stadigt och deras stora kärlek för varandra är det knappast någon som missat.

”Våra livsstilar fungerar bra ihop”

Idag har de varit ett par i över ett år och känslorna verkar bara växa sig starkare för varje dag som går.

I en intervju med Expressen fick Tareq för en tid sedan frågan om huruvida paret idag fått ihop en vardag och rutiner tillsammans.

– Har vi det? Jag vet inte om vi har rutiner. Men det är skönt att Sofia arbetar på ett liknande sätt som jag, och ingen av oss är speciellt vana vid eller beroende av rutiner. Våra livsstilar fungerar bra ihop. Vi tar de tillfällen vi får, och behöver inte bryta vardagen för att hitta varandra. Det är väldigt skönt, svarade han då.

Tareq Taylor
Foto: SVT

I samma intervju berättade han hur härligt det är att få vara bonuspappa till Sofias lilla dotter Edith, och att han älskar att leka och busa.

Har pratat om att skaffa barn

Tareq har sedan innan även dottern Ellen, som idag är 19 år.

När Sofia intervjuades av Södra Dalarens tidning i höstas berättade hon att de diskuterat att utöka familjen.

Men i dagsläget verkar det inte som att det finns några planer på att försöka skaffa barn.

– Nu är vi mycket här och nu. Men vi pratar om allt, det finns inget som vi inte pratat om, sa hon då enligt Allas.

De har även båda tidigare uttryckt att de inte har någon speciell barnlängtan.

”Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte”, har Sofia tidigare skrivit på sin blogg.

Så firar de jul i år

I år blir parets första riktiga jul tillsammans och en av sakerna som de bestämt sig för att göra är bland annat att ta en riktigt härlig julaftonspromenad.

”I vår familj är den traditionella julpromenaden en av dagens viktigaste höjdpunkterna. Det är där samtalen fördjupas och energin kommer tillbaka. I år ska jag försöka dra igång en ny tradition i form av att klä oss varmt och ta med julfrukosten ut i skogen!,” skriver Sofia på sin Instagram.

Vi önskar hela familjen en riktigt god jul!