Soraya Lavasani bor med sin svärmor på obestämd tid – ärliga orden om inflytten: ”En process…”

Folkkära programledaren Soraya Lavasani flyttade i somras in i sitt drömhus nära vattnet i Österåker utanför Stockholm. Nu har även hennes svärmor Margitta flyttat in på tomten. Ett besut som Soraya verkar stomtrivas med. 

Som programledare i Nyhetsmorgon på TV4 börjar morgnarna innan alla andra vaknar för Soraya Lavasani, 40. 

Laddar batterierna gör hon i ett hus nära havet i Åkersberga utanför Stockholm. 

Soraya Lavasanis nya drömhus

Omgivet av grönområden, och med egen pool och gästhus, där bor Soraya Lavasani och hennes make Ralph tillsammans med sina två barn Bianca och Winston. 

Huset är en enplansvilla på 160 kvadrat som blev klart för inflytt i somras, vilket Soraya stolt visade upp på sin Instagram. 

“Nu börjar det likna ett hem.

Oavsett kaos och kartonger så är vi så nykära i hela huset”, skrev Soraya på sin Instagram i juli. 

En månad senare hade det hunnit hända en hel del.

“Allt vi önskat och drömt om kring huset gick i uppfyllelse i helgen.

Familj och vänner i hela trädgården, poolhäng, skratt och musik. Och strålande sol.

Tack, tack, tack!

Är så fulltankad med energi inför kommande jobbvecka.

Imorgon ringer klockan 03.

God natt!”, skrev Soraya in ett inlägg på Instagram i augusti. 

Bor med sin svärmor

Förutom pool, trädgård och närheten till havet kom huset med ytterligare en detalj, nämligen att Sorayas svärmor bor där. Huset har de nämligen tagit över efter henne. 

– Det är ett enplanshus på 160 kvadrat byggt tidigt 90-tal. Vi bor i min svärmors gamla hus, som hon och hennes dåvarande make ritade och byggde ihop. De bodde i stan och det blev ett jädra sommarhus på tomten i Österåker. Där finns pool, träd och ett gästhus, där min svärmor Margitta bor nu. Vi har ett litet generationsboende och har tagit över hennes hus, som vi renoverat, berättar Soraya för Leva&Bo

Sorayas svärmor bor cirka 30 meter från huvudbyggnaden, i ett gästhus. En lösning som Soraya tycker är extra bra då hon alltid har sällskap, samt att barnen har nära till farmor. 

– Margitta är fantastisk. Det har varit en process, men hon har landat i att vi tar över huset. Hon har hållit på med inredning och har väldigt god smak. Ändå har hon låtit oss göra precis som vi vill och har bara varit ett varmt stöd, säger Soraya till Leva&Bo.

Det ser så fint ut, eller vad tycker du?

Dela gärna med dig av dina tanker i kommentarsfältet på Facebook.