Stefan Odelbergs stora lycka – har hittat kärleken igen: ”Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet”

Kärleken har återigen kommit in i Stefan Odelbergs liv.

”Bingolotto”-programledaren berättar nu om den stora lyckan efter tuffa skilsmässan.

– Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet, säger han till Aftonbladet.

Det var när han skulle ordna en grabbkväll med vännerna som något oväntat skedde.

”Bingolotto”-programledaren Stefan Odelberg hade bokat sex- och relationscoachen Petra Johansson för ett spännande samtal.

Och på den vägen är det.

– Där och då föddes en nyfikenhet och attraktion och efter det började vi höras och umgås. Det känns helt fantastiskt och det känns som jag har hittat den där lekkamraten som gillar att leka på samma sätt som jag och vi förstår verkligen varandra. Vi kommunicerar extremt mycket och pratar om allt, säger Stefan till Aftonbladet.

– När vi träffades var vi båda på en plats i livet där vi kände ett väldigt stort behov av att få vara sanna och få vara oss själva. Vi kände också att vi inte ville behöva kompromissa så himla mycket, vilket man såklart också måste göra i relationer. Men vi var överens om det från början och vi har övat väldigt mycket på att vara i något som är sant – även om något känns skitjobbigt för mig att säga och för honom att höra, säger Petra.

Fina orden om framtiden

Sedan dess har bara kärleken blomstrat.

Paret berättar i samma intervju att de ser en lång framtid tillsammans och att de har redan snuddat vid tanken på gemensamma barn.

Men först och främst är det deras relation som just nu står i fokus.

– Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet, så är det bara. Det är verkligen inte sagt med en nyförälskelsekänsla, utan något som jag känner väldigt djupt inom mig.helskärm, säger Stefan.

Stefan Odelberg
Foto: TV4

Så roligt att höra! Vi önskar er båda all lycka!