STORT GRATTIS: Bianca Ingrosso fyller 29 år – heta bekännelsen om prins Carl Philip: ”Skitsnygg”

Bianca Ingrosso har gjort sig ett känt namn som programledare, influencer och entreprenör. Så tycker hon egentligen om medlemmarna i kungafamiljen.

På lördagen fyller stjärnan 29 år!

Bianca Ingrosso är ständigt aktuell och har många strängar på sin lyra. Genom åren har vi sett henne i mängder av olika sammanhang. Bland annat har hon varit jurymedlem i programmet Talang och hon har även den egna talkshowen Bianca.

Under många år har vi även sett henne och resten av familjen Wahlgren/Ingrosso i det populära realityprogrammet Wahlgrens värld, där vi fått följa familjen i deras spännande vardag.

Sedan flera år tillbaka har Bianca gjort sig känd på sociala medier och har även en videoblogg med ett stort antal följare. Hon är dessutom artist, vilket inte är så konstigt med tanke på familjens musikaliska ådra.

Med det egna kosmetikaföretaget Caia Cosmetics har Bianca även blivit en framgångsrik entreprenör som numera gör miljonvinster.

Kort och gott kan man med säkerhet säga att Bianca är en riktig multitalang!

Orden om kungafamiljen

Att Bianca är förtjust i kungafamiljen råder det inga tvivel om. I hennes tidigare podcast som hon drev tillsammans med Alice Stenlöf så berättade hon om ett möte med prins Carl Philip.

De befann sig på samma nattklubb i Båstad när prinsens livvakter plötsligt dök upp och skymde sikten för Bianca och hennes sällskap.

Han får jättegärna stå där, jag menar han är skitsnygg att titta på. Men det är vårt bord”, sa Bianca tidigare i podden ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B”.

Men trots den händelsen så har Bianca en klar uppfattning om vad hon tycker om kungafamiljen.

Jag älskar kungafamiljen. Vi råkar ha världens vackraste kungafamilj. De är de trevligaste, roligaste och mest ödmjuka. Det känns som att jag känner kungafamiljen”, har hon sagt i en vlogg på Youtube.

STOCKHOLM 20230828 Bianga Ingrosso med sitt pris för årets underhållningsprogram för BIANCA efter Kristallengalan 2023 på Cirkus i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20230828 Bianga Ingrosso med sitt pris för årets underhållningsprogram för BIANCA efter Kristallengalan 2023 på Cirkus i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT

Bekännelsen om Carl Philip

I en vlogg som Bianca nyligen spelade in med den norska influencern Gine Margrethe så kom ämnet om kungafamiljen upp igen.

Har du sett vår kungafamilj eller? De är läckerbitar hela högen. De är riktigt snygga”, säger Bianca.

Och det är framförallt Carl Philip som hon verkar gilla allra bäst.

Jajaja, han är flink”, säger Bianca.

Stort grattis på födelsedagen Bianca! Hoppas att du får en riktigt härlig dag!

Passa gärna på att gratulera Bianca i kommentarerna på Facebook!