STORT GRATTIS: Jenny och Niklas Strömstedt firar 10-årig bröllopsdag – så träffades folkkära paret

Tio år som gifta!
I dag skickar vi våra gratulationer till Jenny och Niklas Strömstedt på bröllopsdagen.
Så här gick det till när det folkkära paret träffades.

De är ett av kändis-Sveriges mest folkkära par.

På fredagen firar tv-profilen Jenny Strömstedt, 48, och artisten Niklas Strömstedt, 62, tennbröllop! De har nämligen varit gifta i tio år.

Den 16 juli 2011 sade paret ja till varandra och sedan dess har det varit dem.

I egna tv-programmet ”Tillsammans med Strömstedts”, där duon träffar andra kändispar, har Niklas Strömstedt berättat hur det gick till första gången de träffades.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, säger Niklas i programmet, enligt Hänt.

Jenny Strömstedt:

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, säger hon och skrattar.

Första gången de gick ut på dejt blev det en romantisk middag, även om Jenny Strömstedt från början inte var säker på att det var just en dejt.

– Vi hade bestämt oss för att äta middag, men jag hade ingen aning om ifall det var en dejt. Jag hade inga pengar för jag var så fattig, så jag drog hem till en kompis som också var pank, men som lånade pengar av sin kille till mig. Så att jag skulle kunna betala för mig själv om det inte var en dejt, säger Jenny Strömstedt i programmet.

Nu kan de alltså se tillbaka på tio år som gifta. Niklas Strömstedt uppmärksammar den stora dagen bland annat på Instagram där han lagt upp ett foto från just bröllopsdagen för tio år sedan.

Niklas bär sin brud som strålar i kapp med blomsterbuketten hon bär.

”Tio år. ❤️”, skriver Niklas till bilden.

Nu svämmar artistens Instagram över av kärlek och gratulationer från vänner och andra kändisar. Bland andra har komikern Jonas Gardell, tv-profilen Bathina Philipsson, podcast-profilen Kristoffer Triumf samt SVT-programledarna Ylva Hällen och Kristian Luuk skickat sina grattis-hälsningar till paret.

Även Jenny Strömstedt uppmärksammar bröllopsdagen i sociala medier. Hon skriver:

”10 år som gifta idag! Att dela livet med honom är som – någon annan egentligen sa – en poet eller om det var Erik Åsbrink – att simma i ett hav av kärlek. Du och jag forever Björnis!”

Nu hjälps vi åt att gratulera Jenny och Niklas! Tack för era tv-program och stort lycka till med allt framöver!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!