Tittarilskan mot Anna Brolin – därför får hon kritik för sitt beteende i Efter fem: ”Otrevligt faktiskt”

Hennes kollega Tilde de Paula Eby har under vintern fått mycket kritik från tittarna för hur hon uppför sig i ”Efter fem”. Nu är det dags för Anna Brolin att få höra att hon beter sig på ett klandervärt sätt.

Efter sin senaste sändning väller de negativa kommentarerna in på Instagram.

Det är inte lätt att göra alla nöjda, det är sedan gammalt. Det är faktiskt ett omöjligt uppdrag för en programledare att få alla tittare att älska det man gör och sättet man är på.

Den senaste tiden har den rutinerade tv-profilen Tilde de Paula Eby, 51, fått utstå en hel del. Några tittare har börjat störa sig på hennes beteende i rutan, framför allt när det gäller TV4:s aktualitetsprogram ”Efter fem”.

Läs mer: Därför har Anna Brolin lämnat landet – försvinner från tv-rutan efter beslutet med familjen

Tillsammans med ”Farmen”-programledaren Anna Brolin, 43, delar hon på uppgiften att guida tittarna genom de tidiga kvällarna på TV4. De två har varit med från starten 2019.

Anna Brolin
Anna Brolin i ”Efter fem”. Foto: TV4

De har även med sig Axel Pileby och Henrik Alsterdal som två sidekicks.

”Herregud vad jobbig människan är”

Mycket av kritiken mot Tilde har på sistone handlat om att folk tycker att hon är för egenkär och vill ta plats själv genom att höras och synas. Ibland avbryter hon även gästerna.

Snälla, gör något åt problemet Tilde. Herregud vad jobbig människan är. Hur kan hon få vara kvar?”, frågade sig en person på ”Efter fems” eget Instagram-konto.

I kväll var det riktigt jobbigt. Tilde pratade och showade oavbrutet hela tiden. Gick i stim av en schäfer som inte rörde sig. Speedade mer än vanligt”, skrev en annan.

Nu har även Anna Brolin fått en släng av sleven. Det var efter tisdagens avsnitt av ”Efter fem” som tittarna skrev in och klagade över hennes beteende.

Får liknande kritik som Tilde de Paula Eby

I grund och botten handlar det om samma typ av beteende som Tilde ”gjort sig skyldig till”.

Snälla Anna, sluta vifta med armarna och händerna. Sjukt irriterande! Spänn inte dina ögon i folk du intervjuar. Ser inte programmet mer när du leder det”, skriver en person på ”Efter fems” Instagram.

Anna Brolin, programledare i Farmen. Foto: TV4
Anna Brolin är även programledare för populära programmet ”Farmen”. Foto: TV4

Anna avbryter och spänner ögonen i folk igen. Otrevligt faktiskt”, skriver en annan.

A-B snälla sluta att luta dig fram och spänn ögonen i folk du pratar med”, kommenterar en tredje.

Sluta älska din egen röst Brolin!”, uttrycker en fjärde.

Fina Anna, lyssna inte på kritiken mot dig och ditt beteende. Du ska vara dig själv i rutan, det är så många som uppskattar det du gör.

Vad säger du om Anna Brolin i ”Efter fem”? Skicka gärna en hälsning i kommentarsfältet på Facebook. Gilla-markera och dela även artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev