Tittarnas stora hyllningar till Benjamin Ingrosso – egna orden om succén i Allsången: ”Helt galet”

Efter Benjamin Ingrossos succé i SVT:s ”Allsångsscenen är din” vällde hyllningarna in över artisten.

Nu sätter artisten ord på känslorna.

– Jag förstod syftet till varför jag gör det jag gör, lyckan av att stå på scenen, berättade Benjamin Ingrosso för Aftonbladet efter programmet.

Under tisdagskvällen bjöd Benjamin Ingrosso, 23, på en ordentlig show när han klev upp på Sollidenscenen i SVT:s succé ”Allsångsscenen är din”. Redan inför programmet hade sångaren uttryckt sina känslor inför att få ta sig ann den prestigefyllda uppgiften att uppträda inför hela svenska folket på bästa sändningstid – och som han gjorde det!

– Jag har svårt att uttrycka känslorna. Det var dels att det var två år sedan jag stod på scenen och hade en hel konsert senast. Och att få stå på allsångsscenen och ha konsert är en helt sjuk känsla. Att folk sjunger med i låtarna, det är bara sjukt, helt galet, sa Benjamin Ingrosso efter programmet till Aftonbladet.

Benjamin Ingrosso
Foto: SVT

Duetten med Bianca

I en hel timme bjöd han tittarna på flera av hans populära låtar som hitsen ”Dance you off”, ”Tror du att han bryr sig” och ”All night long”. Dessutom hade han bjudit in ett flertal gäster för att ge tittarna något alldeles extra.

Under kvällen gästades han av bland andra Tommy Körberg och Cherrie – men den gäst som skulle väcka allra stört uppmärksamhet var systern Bianca Ingrossos överraskande besök på Skansen.

När syskonen tillsammans stämde upp i en tvättäkta duett och bjöd tittarna på låten ”Blomstertid” – var det inte bara mamma Pernilla Wahlgren i publiken som fällde en tår.

”Toppen bra!! Så trevligt att Bianca var med och sjöng, fick en tår i ögat”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Kanonbra uppträdande, vilken röst ,utstrålning och jättefina låtar, man njöt varenda sekund . Så fint att höra Benjamin och Bianca sjunga duett”, skrev en annan.

Pernilla Wahlgren
Foto: SVT

Hyllas av tittarna

Efter programmet var det många tittare som var i extas. Flera menade att det var det bästa de hade sett på länge och glädjen över Benjamins framträdande var total.

”Det var det bästa jag sett på länge. Han är verkligen bra och vilken energi han har och bra gäster”, kommenterade en tittare.

”Bästa jag sett denna sommaren! De fina duetterna ihop med Bianca och med Sara Zacharias var ljuvliga att höra”, skrev en annan.

”Mycket duktig ung man låt honom göra fler program med gäster”, skrev en tredje.

Benjamin Ingrosso
Foto: SVT

Benjamin tagen av kärleken

Efter programmet var artisten själv helt golvad av stunden. Inför programmet hade inte artisten uppträtt inför publik på mer än ett år. När han äntligen fick göra showen förvandlades tiden på scenen, snabbt till ett ”minne för livet”.

– Allt var så magiskt, berättar Benjamin Ingrosso för Aftonbladet och fortsätter:

– Jag förstod syftet till varför jag gör det jag gör, lyckan av att stå på scenen. Det hade jag nästan glömt bort.

Vilken underbar kväll det blev! Vad tyckte ni om Benjamins framträdande? Lämna gärna en kommentar på Facebook!