TV4-profilens okända relation med Zlatan – bryter tystnaden efter alla år: ”Hans familj är ju väldigt…”

Fredrik Sten blev ”Hundcoachen” för hela svenska folket efter sin och Lilla Nymos medverkan i Nyhetsmorgon.

Hans kärlek för hundar och deras träning har gjort honom till en av de största inom branschen och många vill ha hans hjälp.

Bland annat världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, rapporterar Hänt.

Under många år har vi kunnat ta del av Fredrik ”Hundcoachen” Steens, 50, kunskaper om våra fyrbenta vänner. Han är återkommande gäst i Nyhetsmorgon, gärna tillsammans med labradoren Lilla Nymo.

Tv-profilen har blivit känd för att hjälpa hundägare att på bästa sätt ta hand om sina husdjur. Allt ifrån att ge rätt mat till att införskaffa andra bra redskap som hjälper till i vardagen.

Utöver sin medverkan i morgonprogrammet har tv-profilen tusentals följare på Instagram där han delar med sig av tips kring hundträning.

Och kärleken till husdjuren har minst sagt gett resultat. Många vill ta del av ”Hundcoachens” råd, däribland världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, rapporterar Hänt.

LÄS MER: Hundcoachens stora sorg – förlorat sin älskade fyrbenta vän

Hemliga relationen till Zlatan Ibrahimovic

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic och Fredriks relation blev känd genom Zlatans självbiografi ”Adrenalina”. I boken berättar fotbollsspelaren bland annat om karriären, men också om kärleken till barnen, frun Helena Seger och den fyrbenta familjemedlemmen Trustor.

I boken framkommer att Zlatan fått hjälp av en svensk hundcoach, däremot nämns denne inte vid namn. Men i en intervju med Hänt avslöjar Fredrik att det är han som hjälpt familjen. Däremot är han väldigt försiktig med att berätta mer.

– De människor som vill ha min hjälp, det finns ju fler kända personer, men det ingår liksom i min professionalism att inte prata om det, förklarar Fredrik.

LÄS MER: TV4-profilen sätter ner foten – ryter ifrån efter elaka påhoppen

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic – Foto: Shutterstock

”Vill inte säga för mycket”

Efter omnämnandet i självbiografin kan Fredrik berätta att han och Zlatan har känt varandra i många år, men vill inte gå in på detaljer om hur deras relation ser ut idag.

– Zlatan och hans familj är ju väldigt, väldigt fina människor kan jag säga. Väldigt mysiga hundägare och så, men jag kan inte säga för mycket om det, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag blev glad över att han nämnde mig i boken givetvis, även fast han inte nämnde mig vid namn. Zlatan är ju jävligt ball alltså.

Nyligen stöttade Fredrik Steen sin vän och dök upp på galapremiären av den nya filmen om fotbollslegendaren, ”Jag är Zlatan” och gav toppbetyg.

”Vilken galapremiär, vilken film…. Fan va grym du är Zlatan Ibrahimovic”, skriver han i inlägget.