Efter ryktena om bröllop – nu svarar Märtha Louises pojkvän Durek Verrett äntligen: ”Det måste vara…”

I början av februari började ryktena florera – snart började uppgifter komma om ett kungligt bröllop som ska äga rum redan i år.

De lyckliga som ska säga ja till varandra ska vara norska prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek, amerikanen Durek Verrett.

Nu kommenterar Shamanen för första gången ryktena om ett bröllop.

Deras förhållande skapat stora rubriker sedan start.

Norska prinsessan Märtha Louises kärlek har fått mycket kritik på grund av hans arbete.

Han beskriver sig själv som en shaman och säger sig ha flera helande egenskaper.

Prinsessan Märtha Louise har tidigare också uttalat sig om sitt intresse för andlighet, och har tidigare varit en stark röst för den kontroversiella engelska skolan.

När prinsessan och Durek fann varandra insåg de snabbt att de hade en speciell kontakt.

De träffades 2019 och har sedan dess hunnit hålla kurser i tillsammans och har även samarbetat i en rad olika projekt.

Med tiden har också kritiken lugnat ner sig och det verkar som att folk äntligen accepterar kärleken som Märtha och Durek har.

Det är trots allt upp till prinsessan själv vem hon är med.

Shamanens ord om bröllop

Eftersom paret varit tillsammans ett tag nu är det många som undrat om det blir ett kungligt bröllop så småningom – och i början av februari dök ryktena upp igen.

Detta efter att Durek Verret, enligt  Se og Hør, ska ha sagt på populära appen TikTok att det skulle bli bröllop redan i år.

En person ska ha frågat Durek om det skulle komma ett pressmeddelande om bröllopet snart, varpå han svarade:

”Snart, under det här året, bror.”

Tar tillbaka orden om bröllop

Nu har Durek återigen kommenterat ett kommande bröllop, men förstår inte varför det ryktas om att det ska ske redan i år.

– Jag har inte ens slutit fred med henne än. Så jag vet inte varför folk säger så. Det är konstigt, säger Durek till danska Billed Bladet.

I intervjun med den danska tidningen kommer det fram att shamanen inte förstår var dessa rykten kommer ifrån.

Han understryker också att han inte tar lätt på det att gifta sig, och förklarar att det skulle bli en mycket viktig händelse i hans liv.

– Jag vet inte varför de säger så. För det kommer att ta mycket tid att vara redo för ett äktenskap. Jag vill inte rusa till ett bröllop. Det är en väldigt helig ceremoni för mig, och detsamma gäller det ögonblick då jag friar. Det måste vara perfekt. Det är så jag är, säger han till dansk media.

Shamanens kärleksgest

Han berättar också att det har varit viktigt för honom att lära känna både prinsessan och hennes tre döttrar väl innan de ens inledde ett seriöst förhållande.

Han delar också med sig av detaljer om hur han är i förhållandet.

Han förklarar att han har ärvt många av sin fars värderingar – Dureks pappa växte upp på 1920-talet och shamanen tycker att han är ganska gammalmodig.

– Hon har en garderob full med klänningar, för jag vet hennes storlek. Och jag köper smycken till henne, sjunger countrysånger om kärlek till henne, skriver dikter till henne och köper och fyller upp huset med blommor till henne när hon är här. Jag är gammaldags och kommer aldrig att skynda på något, säger han till Billed Bladet.

Så det ser ut som att det inte blir något kungligt bröllop just nu. Det är trevligt att se paret ta den tid de behöver innan de tar just det steget.

Vi önskar er all lycka till! Länge leve kärleken!