Madeleines nya snordyra accessoar väcker intresse – så mycket kostar hennes senaste pryl

Madeleine och Chris O’Neill flyttar strax hem till Sverige med barnen.

Nu har prinsessan börjat skymtas på olika tillställningar i Stockholm. Förra veckan sågs hon ihop med sina föräldrar och sin storebror – då bar hon en ny accessoar som genast fick mycket uppmärksamhet.

Efter åtta år utomlands kommer prinsessan Madeleine, 41, hennes make Chris O’Neill, 49, och deras tre barn prinsessan Leonore, 9, prins Nicolas, 8, och prinsessan Adrienne, 5, snart hem till Stockholm igen.

Efter att först ha träffats i New York 2011 gifte sig Madeleine och Chris två år senare. 2015 både flyttade de till OCH från Sverige – då London lockade. Efter tre år i den brittiska huvudstaden gick lasset vidare till soliga Florida.

Läs mer: Victoria och Daniels strålande festkväll med William och Kate i London – mötte världsstjärna i kulisserna

Där har familjen bott i fem år. Men under våren gick familjen ut med nyheten att de skulle flytta hem igen för att barnen skulle få en ”svensk uppväxt och skolgång”.

Madeleine, drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia. Foto: Magnus Lejhall/TT

– Det är prinsessan och hennes make som beslutat att familjen flyttar till Sverige för att barnen ska få möjlighet att bosätta sig här. Familjen har bott utomlands under en lång tid och nu har de tagit det här beslutet, sa hovets biträdande informationschef Johan Tegel enligt GP i samband med att nyheten kom ut.

Flyttar hem innan jul

Tanken var till en början att de skulle komma hem i augusti och flytta in i Madeleines gamla lägenhet på H.M. Konungens hovstall på Östermalm i centrala Stockholm.

Men de har skjutit på planerna. Nu verkar det som att familjen flyttar till Stockholm innan jul. Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren, som pratat med Svensk Damtidning, vara på plats i god tid innan drottning Silvias privata 80-årsfest på Drottningholm den 23 december.

Tack vare flytten har Madeleine redan kommit närmare sina föräldrar och sina syskon. I torsdags närvarade hon på en konsert till Silvias ära. Den ägde rum på Lilla Akademin i Stockholm och båda hennes föräldrar, storebror Carl Philip och andra kungligheter fanns på plats.

Madeleine och de andra gästerna var glada att kunna fira Silvias 80-årsdag i förskott. Prinsessan har även uppmärksammats för sitt klädval denna novemberkväll.

Det hade Madeleine på sig

Hon bar en svart Voleni Blouse och kostymbyxor från Veronica Beard. Till det hade hon en svart kavaj i sammet från Balmains kollektion med H&M. UFO No More var först med att rapportera om outfiten.

Enligt Svensk Damtidning kostar byxorna 4 800 kronor, blusen är nedsatt till 1690 kronor men kavajen är dessvärre slutsåld. Den verkar ha släppts 2015 och kostade då 1 499 kronor.

Kronan på verket i detta fall var en gyllene handväska av modellen Garavani Rockstud Spike M Bag från Valentino.

Madeleines väska
Madeleines guldväska som är värd en förmögenhet. Foto: Magnus Lejhall/TT

Vill du veta vad den kostar?

Drygt 24 700 kronor.

Det är så trevligt att du ska flytta tillbaka, Madeleine. Välkommen hem!