Pernilla Wahlgrens fina hälsning till Tommy Körberg i Allsång på Skansen – orden inför alla

Igår fick vi se Allsång på Skansen för den sista gången i år. Bland mina favoriter var ensemblen från musikalen Änglagård, även om Tommy Körberg inte kunde medverka.

Han fick sig dock en fin hälsning av Pernilla.

På tisdagskvällen gick den sista allsången för i år av stapeln. Det blev en magisk kväll i sensommarkvällens mörker.

Det var den åttonde sändningen av programmet och den åttonde gången gillt för Pernilla Wahlgren, som verkligen visat framfötterna och gjort ett fantastiskt jobb som allsångsledare.

Gårdagens final bjöd på flera fantastiska gäster. Bland dem fanns Samir och Viktor, Victor Leksell, David Ritchards, norska artisten Dagny och sångensemblen från musikalen Änglagård bestående av Helene Sjöholm, Tuva B. Larsen och Fredrik Lykke.

Det var en kväll fullproppat av musik och underhållning, en värdig final på programmet helt enkelt.

Änglagård blir musikal

Just ensemblen från musikalen Änglagård hörde till mina absoluta favoriter för kvällen. Det var verkligen magiska sångnummer som de bjöd på alla tre sångarna. Jag ser verkligen fram emot att gå och se hela den musikalen. Inte minst med tanke på hur bra filmen är.

Foto: SVT

Tommy Körberg kunde inte medverka

Men en som tyvärr inte kunde medverka under gårdagens program var Tommy Körberg. Då han just nu lider av ryggbesvär så tar han en paus från uppträdanden.

Tyvärr kommer jag inte att delta i Allsången nästa vecka. Jag behöver fokusera på min återhämtning inför premiären av Änglagård. Jag har blivit diagnostiserad med streptokocker som sitter på en av kotorna i ländryggen, vilket leder till nervsmärta som jag nu måste behandla”, säger Tommy i ett pressmeddelande.

Men Helene Sjöholm har meddelat att han kommer att vara med under musikalen Änglagård. Hoppas verkligen att han kryar på sig tills dess!

LÄS MER: Helen Sjöholm bryter tystnaden om Tommy Körberg – efter nya rapporterna om stjärnans hälsa: ”Tror att han kommer…”

Pernillas hälsning till stjärnan

Efter Änglagårds-ensemblens uppträdande så passade Pernilla på att ge en hälsning till Tommy.

”Vi saknar ju också en väldigt viktig person”, inleder Pernilla och fortsätter.

Tommy Körberg kunde tyvärr inte komma ikväll, han är hemma och kurerar sig. Så vi hälsar krya på”, säger Pernilla och vinkar till Tommy genom kameran.

Du var verkligen saknad Tommy! Men ni andra i ensemblen gjorde förstås ett fantastiskt bra jobb!

Vad tyckte du om gårdagens sista Allsång på Skansen? Skriv gärna en kommentar på Facebook!