Kalle Moraeus bryter tystnaden – nya beskedet om kärlekslivet: ”Jag har…”

Kalle Moraeus har sedan långt tillbaka levt som singel. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut numera?

Nyligen gav han ett nytt besked kring kärleken.

Han är spelmannen som verkligen vunnit många svenskars hjärtan genom åren. Med sin outsinliga charm och humor är Kalle Moraeus tveklöst en av våra mest folkkära artister.

Genom åren har han spelat på många olika scener och med olika band och orkestrar, däribland Orsa spelmän och Benny Anderssons Orkester.

Vi har också fått se honom i en mängd tv-program, både som programledare och deltagare. Exempelvis har han lett Så ska det låta och Moraeus med mera.

Som deltagare har han varit med i bland annat Mästerkocken VIP och Biggest Loser VIP.

Jobbar mer med musiken än tv numera

Nuförtiden är det dock sällan som man ser Kalle Moraeus i några tv-sammanhang. I en intervju med Nöjeslivet förra året berättade han att han inte hade några planer på att dyka upp någonstans.

 Nej jag har ingenting speciellt sånt på gång. Det är väl slut nu för min del på det viset. Men det blir ju alltid något på tv som man gör, berättade han för Nöjeslivet.

På frågan om han inte är lite sugen på det svarade han:

 Nej inte ett dugg faktiskt om jag ska va ärlig. Det känns som att sen jag slutade med tv så har musikspelandet verkligen stuckit iväg extremt bra.

STOCKHOLM 20210325 Musikern och underhållaren Kalle Moraeus har skrivit boken "Tjur på retur", som handlar om hur det är att bli gubbe. Foto: Fredrik Persson / TT
Foto: Fredrik Persson / TT

Har Kalle Moraeus någon flickvän?

Tidigare var Kalle Moraeus gift med Anita Moraeus. Men 2014 valde de att gå skilda vägar, vilket tog hårt på artisten.

– Jag har haft en jävla tung period alltså. Det tar tid att hämta sig från en sådan sorg och en sådan omstart och förändring i livet, sa han i programmet Renées brygga.

I en ny intervju med Aftonbladet ger Kalle ett nytt besked kring kärleken. Reportern påpekar då att de möttes på Rival tidigare, och att Kalle då hade sällskap av en kvinna.

Kalles svar på det är rakt men aningen kryptiskt:

– Just det. Men jag har ingen lust att prata om det där livet. Så tråkig är jag. Jag vill nog hålla det så, säger Kalle Moraeus till Aftonbladet.

Vad kul för dig om det är så att du har en ny kärlek i ditt liv Kalle!