Jan Johansen överraskar alla när brudpar ska säga ja
Jan Johansen bröllop

Brudpar ska precis säga ja till varandra – då avbryter en välbekant stämma vigseln

Bröllop brukar vara bland de mest känslosamma dagarna i livet. Inte minst för brudparet själva såklart. Men för brudparets närmaste, familj och vänner är det också en tårdrypande dag. Att se två människor man älskar säga ja till varandra är stort.

Bröllop kan bjuda på flera överraskningar, kanske oftast för själva brudparet i sig. Men ibland händer det att även gästerna chockas.

När Ronny Sahlström och hans fru skulle gifta sig 2012 var det fullt av kärlek i luften.

Under ceremonin berättade Ronny om första gången de två träffades och hur de dansade till Jan Johansens låt ”Se på mig”.

Låten blev deras låt och den har följt med paret sedan dess.

Fick tag på stjärnan

När de äntligen skulle gifta sig ville de att någon skulle sjunga låten för dem.

Men när ingen av gästerna nappade bestämde sig Ronny för att slå på stort och leta reda på mannen som faktiskt sjunger låten på riktigt – nämligen Jan Johansen.

Jan Johansen slog igenom stort 1995 med samma låt och vann hela Melodifestivalen. Sverige skickade Jan Johansen vidare till Dublin och Eurovision Song Contest. Där blev det en hedrande tredjeplats.

Ronny trodde kanske inte att Jan skulle svara men han var snabbt med på noterna.

Men till brudgummens stora förvåning tackade Jan Johansen ja direkt.

Jan Johansen överraskar bröllopsgäster

I en video på Youtube får man se hur Ronny och hans hustru berättar om deras första möte och

Det går nästan att ta på stämningen i kyrkan när Jan Johansens fantastiska röst tar över hela salen under vigseln. ”Det var det mest magiska vi upplevt”, skriver paret om klippet.

Det här är ett ögonblick som de här människorna aldrig kommer att glömma och jag tror att det är fler än jag som hade velat uppleva detta på plats. Magiskt!

”Dom minuterna i kyrkan när han verkligen sjöng för OSS. Det va det mest magiska vi upplevt. En början på en resa med Jan jag aldrig vill ska ta slut. Tack Jan Johansen för allt du ger oss!!”, skriver Ronny på Youtube.

Se det underbara ögonblicket i videon nedan: