Anders Bagges starka ord till svenska folket – efter succén: ”Vill säga till er alla…”

anders bagge, melodifestivalen

Foto: TT

Anders Bagge gjorde storslagen succé i Melodifestivalen.

Nu skickar han en hälsning till svenska folket.

”Tusen tack från botten av mitt hjärta”, skriver artisten på Instagram.

Han var redan på förhand en av de stora favoriterna att avancera från Melodifestivalens tredje deltävling i Avicii Arena.

Men innan den folkkäre tv-profilen och musikproducenten Anders Bagge, 53, klev upp på scenen för lördagens stora show, var han minst sagt nervös.

– Jag ska vara med i Mello 2022 och sjunga. Det är med skräckblandad förtjusning jag säger det. Och ännu mer läbbigt kommer det vara att gå upp på scen, har Anders Bagge tidigare sagt i ett videoklipp på Melodifestivalens sociala medier.

LÄS MER: Anders Bagges svåra sorg bakom kulisserna

STOCKHOLM 20220219 Anders Bagge med programledare Farah Abadi under Melodifestivalens tredje deltävling i Avicii Arena. Bagge gick direkt till final. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Anders Bagges ord till svenska folket

Trots nervositeten gick framträdandet alltså som en dans för Anders Bagge. 53-åringen hyllades stort för sitt nummer, fick flest röster av tv-tittarna och skickades direkt vidare till finalen den 12 mars.

Efteråt kunde Anders Bagge dessutom räkna hem ännu ett glädjebesked – då han nu seglat upp som en av de stora oddsfavoriterna att vinna hela tävlingen.

Samtidigt är den ödmjuke artisten enormt tacksam för allt stöd han fått. I ett inlägg på Instagram skickar han efter avancemanget en hälsning till hela svenska folket.

”Att sätta ord på mina känslor nu går inte, men vill säga till alla er där ute.. Tusen tack från botten av mitt hjärta…. Love u”, skriver han på Instagram.

Hyllningarna till Anders Bagge

I kommentarsfältet har hyllningarna strömmat in till den folkkäre profilen efter lördagens program.

”STORT GRATTIS!!!! BÄST I KVÄLL ALLA KATEGORIER”, skriver artisten Pernilla Wahlgren.

”SÅ värd!!! Grattis bästa!!”, skriver sångerskan Sonja Aldén.

”Stort varmt GRATTIS!”, skriver tv-profilen Ann Wilson.

STOCKHOLM 20220219 Anders Bagge med programledare Farah Abadi under Melodifestivalens tredje deltävling i Avicii Arena.Bagge gär direkt till final. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Laddar upp med hundarna

Själv är 53-åringen nu tillbaka på hemmaplan för att ladda om inför finalen som äger rum om knappt tre veckor.

Instagram berättar Anders Bagge att han efter programmet nu hämtat hem sina älskade hundar och firat med ”soffa, film, promenad och hundmys, kattmys och frumys”.

Att artisten har kommit hem igen verkar också ha uppskattats av de fyrfota vännerna. I en uppdatering under måndagskvällen skriver Anders Bagge:

”Karin kan inte släppa mig sen jag kom hem, kanske en aning närgången….”, med en tillhörande närbild på en av sina hundar.

Vad tyckte du om Anders Bagges framträdande i deltävling tre av Melodifestivalen? Lämna gärna en kommentar för att önska honom stort lycka till i finalen!

Exit mobile version