Martin Stenmarcks panik inför Andra chansen – nu tvingas han ändra numret

Det har bara gått några veckor sedan Martin Stenmarck tog sig vidare till Andra chansen och nu på lördag entrar han scenen igen.

Men nu avslöjar han att han ändrar flera grejer inför lördagens tävling.

– Jag vill berätta min historia på ett bättre sätt denna gång, säger Martin Stenmarck.

Martin Stenmarck må vara en erfaren artist i Melodifestivalen men det tekniska har inte alltid gått vägen för honom. Redan inför hans deltävling i Leksand var det flera problem som uppstod.

Samspelet mellan honom själv och kamerorna var inte tillräckligt bra, något som fick Martin att brista ut i ilska under repetionerna.

– Jag låg ett steg efter hela tiden, så jag bara: ”nej, nej, nej” Jag var inte i fas och inte i synk. Då får man svära, även i Melodifestivalen. Så det märktes, alltså, sa han till Aftonbladet.

Det blir flera ändringar inför Andra chansen för Martin Stenmarck. Foto: Wikkimediacommons

Martin Stenmarck: ”Visuella och musiken måste klaffa”

Nu gör han sig redo för Andra chansen och har lärt sig en hel del sedan dess.När det är dags att uppträda med ”Låt skiten brinna” är det några saker som Martin valt att ändra inför lördagen.

– Det är två saker som ändrats. Det är lite smågrejer med nyanser på scenen som jag inte blev nöjd med. Som ljuset till exempel och få använda led skärmen lite mer. Jag vill berätta min historia på ett bättre sätt denna gång. Både det visuella och musiken måste klaffa, säger Martin Stenmarck.

Martin om att möta Lisa Ajax

I Andra chansen kommer han att möta Lisa Ajax i duellen. Och att just få möta henne var varken dröm eller mardrömsbesked berättar Martin.

– Jag tycker det ska bli skitkul att möta Lisa. Det är en av de bästa låtarna. När jag satt och kollade på hennes deltävling tyckte jag det var så coolt att allt var gjort av en kvinna som skrivit låten och Lisa förmedlar låten så himla bra, säger Martin.

https://www.instagram.com/p/BuVvIvjAZW4/

Martin Stenmarck om Mello: ”Inte så att jag kräks av tävlingssituationen”

Men om oddsen att gå vidare är ingenting som Martin har tänkt på. I stället har han fokus på att ha kul än att vara en tävlingsmänniska.

– Jag har varit med såpass länge och jag känner inte att ”shit detta är hela livet för mig”. Jag har hamnat i positionen där jag tycker det bara är kul. Det är inte så att jag kräks av tävlingssituationen, säger Martin Stenmarck.

Vi får hoppas att du blir nöjd med ändringarna och att allt blir som du tänkt dig Martin! Tryck på gilla-knappen för att önska honom lycka till i Andra chansen.

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat