Nervös 16-åring bryter ihop efter första tonerna – det som händer därnäst golvar juryn totalt

Breanna Lee Wilson från Melbourne, Australien, var så nervös under hennes audition till ”Australia’s Got Talent” att hon fick avbryta.

Men när hon grabbade tag i micken och övervann nervositeten bjöd hon på ett så pass starkt framträdande att hon blev skickad direkt till semifinalen.

Alla som någon gång stått på scenen och sjungit eller uppträtt vet hur extremt läskigt det kan vara.

Handsvetten, benen som börjar darra och klumpen i halsen.

Ja, scenskräck är definitivt inte att leka med- och för en del är det så pass illa att det bara inte går att övervinna den.

Fick avbryta sin audition

16-åriga Breanna Lee Wilson hade samlat på sig stort mod när hon ställde sig på den stora scenen i ”Australia’s got talent.”

Men efter bara några toner tog nerverna över och flickan blev tvungen att avbryta.

Efter några djupa andetag och stöttning från juryn tog hon dock nytt mod till sig, och när hon väl började sjunga berörde hon juryn djupt.

Sjöng på Wemba-Wemba

16-åringen är aborigin och låten hon valde att sjunga var Cyndi Laupers ”True Colors” med inslag av språket Wemba-Wemba.

Trots hennes unga ålder imponerade Breanna stort, och gjorde så pass bra ifrån sig att David Walliams valde att skicka henne direkt till semifinal.

När hon sjungit klart låten övergick nämligen publikens jubel i hejarrop och många peppade juryn att skicka henne vidare.

Innan de visste ordet av det kastade sig David över ”golden buzzer,” och Breanna blev så pass glad att lyckotårarna rann nerför kinderna.

Här kan du se hennes fina audition:

Vad tycker du om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!