Bonde-Simons revansch – kan få chans att hitta kärleken i ny säsong av Bonde söker fu

Programledaren Linda Lindorff kallade slutet på bonden Simons kärlekssaga för ”den värsta dumpningen hon sett”. Frida, 21, var den tjejen som till slut fick Simons hjärta, men när hon fått det valde hon att lämna honom ståendes på Arlanda i väntan på deras flyg som skulle ta dem på en kärleksresa.

Simons hjärta krossades framför kamerorna och hela svenska folket, men nu har han chans att få revansch i en ny säsong av Bonde söker fru, det berättar Linda Lindorff i en intervju med Aftonbladet.

När bonden Simon blev hjärtekrossad kände programledaren Linda Lindorff skuld.

– Jag anklagade mig själv. Hur kunde vi inte begripa att det här höll på att hända. Jag kunde inte förstå att det var sant. Det handlade ju bara om nån vecka, från att de suttit och varit så otroligt förälskade och sen helt plötsligt fanns det ingenting. Det steget blir så stort på kort tid, och jag kunde inte begripa det. Det tyckte jag var jobbigt, berättar Linda Lindorff för Aftonbladet.

”Om folket får önska”

På grund av skuldkänslorna skulle hon mer än gärna låta Simon få en ny chans i Bonde söker fru, om han själv ville vill säga.

– Om folket får önska är det så självklart det kan bli. Det är många som skrivit till mig, TV4 och till Simon om att han ska få en ny chans, säger Linda Lindorff.

Linda Lindorff och bonden Simon
Foto: TV4

Linda tror dock att Simon är långt ifrån redo för att delta igen, då han kommer behöva tid att smälta det hela.

Så svarar Simon på frågan om att vara med igen

I en intervju med Nyheter24 får Simon frågan om han skulle kunna tänka sig att vara med igen.

– Jag vet inte om de skulle bli samma kick riktigt. Så nej det skulle jag nog inte, säger han.

Foto: TV4

Det var smärtsamt att se bonden Simon får sitt hjärta krossat. Gör ett hjärta i kommentarsfältet för att stötta honom.