Cher är 40 år äldre än pojkvännen Alexander – titta nu när han vänder sig om

Världsstjärnan Cher har funnit kärleken på nytt. Denna gång i den 40 år yngre musikproducenten Alexander Edwards.

”Han behandlar mig som en drottning”, skriver hon på Twitter.

Cher slog igenom 1965 med låten ”I got you babe” som hon framförde med exmaken Sonny Bono.

Cher stack ut i vimlet. Hennes långa mörka hår och med en röst utan dess like var hon svår att missa.

Sonny och Cher gjorde en mängd skivor tillsammans och paret har betraktats som de första hippie-personligheterna som vann allmänhetens hjärtan.

Chers solodebut var skivan All I Really Want to Do, som bland annat innehöll tre Bob Dylan-covers och en version av låten Needles & Pins, en låt skriven av Sonny Bono som också blev en stor hit för The Searchers.

Under sin karriär har Cher varit en riktig kamelont och bytt både stilar och genre flitigt.

Från att ha varit hippie och delats med sig av det härliga 60-talssoundet var det en helt ny Cher som släppte låten ”If I could turn back time” 1989.

Men även den här gången föll Chers artisteri många i smaken och Cher sopade banan fullkomligt med hiten. Låten landade förstaplatsen på Billboardlistan i Australien och tredjeplatsen i USA.

Några år in på 90-talet satsade Cher ordentligt på en karriär inom skådespeleri och landade en roll i Mångalen. Hon hade också en roll i filmen Mermaids där Cher spelar mot en ung Winona Ryder.

1998 gjorde hon storslagen comback på scen med discoskivan Believe.

Cher, männen och sönerna

If I Could Turn Back Time-sångaren har varit gift två gånger i livet och har två söner från de äktenskapen.

Med framlidna ex-maken Sonny Bono fick hon sonen Chaz Bono, 53. Sonny dog år 1998 i en svår skidolycka. Sonny blev 62 år gammal.

Mellan 1975 och 1978 var stjärnan gift med sångaren Gregg Allman. Greg gick bort år 2017, 69 år gammal. Under förhållandet fick de sonen Elijah Blue Allman, 46.

Sedan dess har hon haft flera romanser, inte minst med yngre män. Hon har bland annat dejtat 15 år yngre skådespelaren Tom Cruise. Hon har även haft en fling med Bon Jovis gitarrist Richie Sambora, som är 13 år yngre än henne själv och haft en romans med den 12 år yngre Ron Zimmerman.

Nu har Cher hittat kärleken igen, även denna gång i en yngre man.

I förra veckan fångades 76-åriga Cher och den 36-årige musikproducenten Alexander Edwards på bild hållandes i hand, efter vad som såg ut som en dejt på en lyxig restaurang i Hollywood.

Bilden spreds som en löpeld och romansryktet var snart i rullning.

Bekräftar romansryktet på Twitter

Men Cher var inte sen på att fånga upp bollen och bekräfta ryktet.

Efter att ett fan frågade henne om relationsstatusen i sociala medier tog Cher till orda och delade med sig av sitt privatliv på Twitter där att hon träffade Alexander på Paris Fashion Week i september och att de har dejtat sedan dess.

Cher avslöjade också att hon redan hade introducerat Edwards för resten av sin familj och tillade att ”kärlek kan inte matematik!”.

”Hatets are gonna hate… det spelar ingen roll att vi är lyckliga och att vi inte stör någon”, skriver hon som svar till några negativa kommentarer från internettroll.

Hon väljer också att skryta om den 40 år yngre pojkvännen, och skriver att han bland annat ska ”behandla henne som en drottning.”

Även om många är glad över att turturduvorna hittat varandra är det många som också är oroliga.

Det här är Alexander Edwards

Musikproducenten Alexander Edward har jobbat med stora namn som Rihanna, 34, och Justin Bieber, 28.

Alexander har tidigare haft en relation med Amber Rose som han har treårige sonen Slash Electric med.

Tidigare i år anklagade Amber Rose Alexander för att ha haft flera otrohetsaffärer under deras relation, vilket får Chers fans att reagera.

Men Cher slår tillbaka mot varningarna.

”Som vi alla vet … BLEV JAG INTE FÖDD IGÅR, & vad jag vet säkert … Det finns inga garantier. När du gör ett val tar du en chans. Jag har alltid tagit chanser…Det är Vem jag är”, skriver hon som svar på fansens oro och tillägger:

”Jag är kär, inte förblindad av kärlek”.

Kärleken har ingen ålder, eller vad tycker du? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet.