Hanna Hedlunds kärleksbesked – bekräftar nya partnern efter skilsmässan: ”Känns bra”

Hanna Hedlund är en välkänd svensk sångerska och skådesperska som imponerat stort med sina fina prestationer genom åren.

Och under 2021 bekräftade hon och artisten Martin Stenmarck att de efter 23 år tillsammans valt att gå skilda vägar.

Nu kommer Hanna med ett nytt och mycket härligt besked gällande kärlekslivet.

– Jag har någon som jag tycker extra mycket om, säger hon till Expressen.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över 20 år och tillsammans fick de tre stycken barn.

Tage Danielsson: En av Sveriges främsta underhållare genom tiderna. Men hur växte egentligen vänskapen med Hasse fram? Vad vad det för mörker som präglade hans barndom? Och hur beskrevs han av de som kände honom?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

De träffades för första gången på en personalfest i slutet på 90-talet och därefter var kärleken ett faktum.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

Men 2021 valde paret att gå skilda vägar, och skrev själva om beslutet på sociala medier.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev Hanna då på Instagram och fortsatte:

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”.

Foto: Instagram/TT

Därefter var det många som var nyfikna på exakt hur situationen såg ut, men paret valde att hantera sin skilsmässa privat och inte svara på frågor från media.

”Har varit en stor sorg”

Men i podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan”, som hon har tillsammans med kompisen Jessica Wahlgren, förklarade Hanna efter en tid hur hon kände.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, sa hon då.

Hanna Hedlund
Foto: TV4

Idag har det gått snart två år sedan paret berättade om sin skilsmässa och i programmet Halv tre med Lotta Bromé har Martin bekräftat att han träffat någon ny.

– Jag har någon som jag tycker om, sade han i programmet, men mer detaljer än så avslöjade inte stjärnan.

Hanna Hedlunds nya kärleksbesked

När Hanna träffar Expressen för en längre intervju bekräftar nu även hon att hon återigen gett sig ut i dejtingvärlden.

– Nej, jag känner mig redo nu att släppa in något i mitt liv. Så jag har börjat dejta, förklarar hon för tidningen.

Hanna Hedlund. Foto: Claudio Bresciani / TT

Hon berättar även att det till och med finns en alldeles speciell person i hennes liv.

– Vad heter det… Jag drar på orden här. Men jag har någon som jag tycker extra mycket om. Men jag känner att jag fortfarande vill hålla det privat. Det måste få ta tid, både för mig och för barnen. Sen är den här personen inte så intresserad av det offentliga livet heller, och det känns bra, säger hon till Expressen.

”Har hittat tillbaka till mig själv”

Skilsmässor är alltid komplicerade och speciellt när det finns barn inblandade. Men i Hannas fall verkar det helt klart som att hon idag mår bra och att den tuffaste tiden är över.

– Nu kan jag känna en frihetskänsla i att det har blivit så här. Det är inte som att jag vill sitta här och förespråka skilsmässor. Men jag tycker att jag har hittat tillbaka till mig själv. Jag är en bättre mamma, med mer tålamod. Jag tycker att jag är bättre på mitt jobb och en bättre kompis eftersom jag har mer tid, säger hon till tidningen.

Hanna Hedlund
Hanna Hedlund. Foto: TV4

Vi är så glada för din skull, och önskar dig all lycka till med kärleken!