Linda Lindorff drabbades av corona – berättar nu om stora oron för familjen: ”Gråtit över allt elände”

”Bonde söker fru”-profilen Linda Lindorff har haft corona, det berättar hon nu i ett Instagram inlägg.

” Det är svårt att fatta och känslomässigt väldigt omtumlande”, skriver hon.

Tusentals personer runt om i världen har drabbats av coronaviruset, och tusentals har också förlorat sina liv.

Människor har förlorat sina nära och kära till viruset.

I Sverige har 3723 i skrivande stund förlorat sina liv till sjukdomen.

En av många som har drabbats är TV4-profilen Linda Lindorff.

På sin Instagram skriver hon i ett långt inlägg om hur hon har fått det bekräftat att hon haft corona och om rädslan över att det kunde ha gått riktigt illa.

”Det är svårt att fatta och känslomässigt väldigt omtumlande. Jag är både lättad och skräckslagen på samma gång. Lättad över att veta att jag haft det och möjligen därmed har en viss immunitet men också så förskräckt över att veta att det där vidriga viruset varit i min kropp och att det hade kunnat sluta annorlunda”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Oroat sig för familjen

Hon skriver vidare att hon trodde att symtomen var en enkel förkylning, men att hon med tiden också förlorade förmågan att känna smak.

”En otroligt lurig sjukdom. Förskräcklig på så många vis. Har varit väldigt nojig för allt det här med Corona. Oroat mig igenom sömnlösa nätter, gråtit över allt elände och olycka och knappt lämnat huset sen sportlovet. Ångesten och oron har stundtals varit så tung att det känts som att hjärtat skulle slå sig ut ur bröstet. Oron för barnen, våra föräldrar, de äldre, för ALLA – och så visar det sig att jag själv haft det. Och inte bara jag, utan även Jacob”, skriver hon.

Linda skriver vidare att hon är tacksam över att hon klarat sig bra, och att det är viktigt att inte ta något för givet.

View this post on Instagram

Nu har jag fått det bekräftat – jag har haft Covid19. Det är svårt att fatta och känslomässigt väldigt omtumlande. Jag är både lättad och skräckslagen på samma gång. Lättad över att veta att jag haft det och möjligen därmed har en viss immunitet men också så förskräckt över att veta att det där vidriga viruset varit i min kropp och att det hade kunnat sluta annorlunda. Jag var förkyld, trodde jag, och hade ett par dagar då jag kände mig eländig. Jag upplevde också det, som senare blev omskrivet som ett symptom, nämligen att jag tappade smaken, men då hade ingen ännu skrivit om det så jag tänkte mest att jag kanske var täppt i näsan. En otroligt lurig sjukdom. Förskräcklig på så många vis. Har varit väldigt nojig för allt det här med Corona. Oroat mig igenom sömnlösa nätter, gråtit över allt elände och olycka och knappt lämnat huset sen sportlovet. Ångesten och oron har stundtals varit så tung att det känts som att hjärtat skulle slå sig ut ur bröstet. Oron för barnen, våra föräldrar, de äldre, för ALLA – och så visar det sig att jag själv haft det. Och inte bara jag, utan även Jacob. En absurd känsla. Jag är så tacksam för att det gått bra men vet också att man inte kan ta nåt för givet och aldrig kan vara helt säker så jag kommer fortsätta att vara nojig, fortsätta tvätta sönder mina händer, hålla avstånd och vara försiktig. Det är en hemsk tid vi går igenom nu och det går inte slappna av förrän vi vet att det är helt över. Med omtanke och kärlek kommer vi långt och jag måste passa på att säga att det är underbart att känna att ni som är här har så mycket att ge av just det. Tack för att ni alltid är så vänliga mot varandra och tack för att ni alltid visar kärlek och omtanke. Om vi alla fortsätter med det så kommer det, trots allt elände, ändå att kännas bättre. Kärlek. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Tackar för allt stöd

Trots att hon idag är frisk, kommer hon fortsätta att vara försiktig.

”Det är en hemsk tid vi går igenom nu och det går inte slappna av förrän vi vet att det är helt över. Med omtanke och kärlek kommer vi långt och jag måste passa på att säga att det är underbart att känna att ni som är här har så mycket att ge av just det. Tack för att ni alltid är så vänliga mot varandra och tack för att ni alltid visar kärlek och omtanke. Om vi alla fortsätter med det så kommer det, trots allt elände, ändå att kännas bättre. Kärlek.”, skriver hon.

Så starkt att skriva om detta Linda och skönt att höra att du nu mår bättre! Vi tänker på dig och din familj!