Mandelmanns hemliga krav på TV4 – för att ställa upp på en ny säsong: ”Ligger på gränsen”

Gustav och Marie Mandelmann är en av Sveriges mest älskade och populära tv-profiler med sitt egna program ”Mandelmanns gård”. Men nu när den senaste säsongen är över ställer paret hårda krav på TV4 – för en ny säsong.

– Vi ligger på gränsen, säger Marie Mandelmann till Expressen.

Det finns ingen tvekan om att Sverige har fått en Mandelmanns hysteri sedan de älskade profilerna Gustav och Maria Mandelmann vann folkets hjärta i tv-rutan.

Sedan dess har deras program ”Mandelmanns gård” skördat stora framgångar och under tisdagskvällen tog ännu en säsong slut.

Mandelmann ger nu besked om nya säsongen och kraven på TV4. Foto: Cecilia Möller/TV4

Trots populariteten har framtiden varit osäker för programmet och nu ger paret själv besked om en ny säsong men också deras hårda krav på TV4 och produktionsbolaget Meter.

– Vårt krav var att vi måste prata ihop oss så att det blir en hållbar produktion, så att vi sparar på varandra. Vi ligger på gränsen till att ha jobbat för mycket. Vi kan inte gå på extraenergi, säger Marie Mandelmann till Expressen.

Marie Mandelmann: ”Bara det gör oss säkra..”

Marie berättar vidare att tillsammans med Gustav har paret lagt upp en strategi.

– Vi ska sätta oss ner och prata. Bara det gör oss säkra på att det kommer bli bra. Både produktionsbolaget och kanalen är måna om det, säger Marie Mandelmann till tidningen.

Marie berättar om de senaste två åren som varit tufft för livet som självförsörjande bönder.

Fått ändra om livet efter två svåra år

De senaste två åren har varit tunga för tv-paret. Det varma klimatet har gjort att de har fått kämpa med nya förutsättningar som självförsörjande bönder.

– De senaste två åren har varit extrema. Det ena året regnade det, förra året var det varmt. Det här måste vi möta nu när vi går in i framtiden. Gustav, jag och familjen har vår gård. Vi får fundera på hur vi ska möta upp det. Vi kommer att göra det tillsammans och det känns tryggt, säger Marie Mandelmann till Expressen. 

Bra att ni står på er och får det precis som ni vill och trivs med! Tryck på gilla-knappen om du ser fram emot en ny säsong av härliga Mandelmanns gård!