Mia Skäringer tvingas ställa in – efter sjukdomsbeskedet: ”Måste vila”

Mia Skäringer, 43, tvingas ställa in.
Skådespelaren har drabbats av sjukdom.
– Jag är så ledsen för detta, skriver hon i ett pressmeddelande.

Mia Skäringers kritikerrosade föreställning ”Avig Maria: No more fucks to give” hade premiär i Stockholm för ett år sedan.

Nu tar den omtyckta skådespelaren, som just nu också är aktuell med nya säsongen av ”Solsidan” i TV4, showen på turné i hela Sverige. Föreställningen som på Skäringers hemsida marknadsförs som ”en revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media”.

Mia Skäringer har bland annat sålt ut Globen i Stockholm sex gånger och Scandinavium i Göteborg fem gånger med showen. Nu tas alltså föreställningen på en ny turnévända genom hela landet.

Men på onsdagen meddelade Skäringer att hon drabbats av ett tungt bakslag.

Skäringer sjuk – ställer in

Skådespelaren och komikern har drabbats av sjukdom och tvingas nu ställa in två föreställningar: I Kristianstad i dag 31 oktober samt i Lidköping 1 november.

– Jag är så ledsen för detta men har dragits med hosta som inte gett sig, som jag ignorerat som nu blivit feber och visat sig vara lunginflammation. Så nu måste kroppen få vila och penicillinet verka. Vill inte hosta sönder mina två timmar på scenen, skriver hon i ett pressmeddelande.

I stället kommer föreställningarna att genomföras den 20 november i Kristianstad respektive 29 november i Lidköping.

– Jag hoppas det nya datumet vi hittat kommer funka för dig. Jag längtar. Med kärlek från Mia”, skriver Mia Skäringer.

BÅSTAD 20100716 Mia Skäringer blev årets vinnare av kulturpriset Läkerol Voice of the year. FOTO Björn Larsson Rosvall / SCANPIX / TT

Så tråkigt för dig Mia, och så klart alla i publiken. Krya på dig nu!

TV: 10 senaste vinnarna i Idol