Morgan Allings stora familjeycka – efter fruns besked: ”Vilken kärlek”

Det är underbart att bli bortskämd och att kunna skämma bort sin partner.

Speciellt när det annars är en tråkig vardag, så är det där lilla extra som verkligen kan förvandla en dag från att vara grå till färgsprakande.

Så var det för skådespelaren Morgan Alling som nyss fyllde år och utan att veta om det, gjorde hans hustru Anna-Maria en speciellt fin gest.

Jag kommer väl ihåg när jag var barn.

Då var födelsedagar det största som hände på hela året, förutom julafton kanske.

Men man visste att hela dagen skulle allting vara bestämt utifrån mina önskningar, min favoritmat, dessert och hur och var vi skulle fira dagen.

Men ju äldre man blir, blir det heller inte lika stort fokus på födelsedagar.

Och när man själv får barn, ja då börjar en ny era med små personer som ska firas.

Därför är det lätt att glömma bort sig själv när det är just födelsedag.

Stora familjelyckan

Men det hade inte Morgan Allings fru Anna-Maria glömt bort.

Tillsammans med hustrun har Morgan fyra barn.

2017 fick paret tvillingar, något som de inte alls var beredda på.

– Vi tycker att det är roligt med barn men vi hade inte i vår vildaste fantasi trott att det skulle bli tvillingar, sa han till Expressen.

Men det blev förståeligt nog en stor överraskning för familjen, och Morgan delar gärna med sig av familjelivet i sociala medier.

Hustruns fina inlägg

Men något han inte skulle räkna med var att hustrun ”kapade” hans Instagram.

”Hejsan! Morgans fru här! Som helt fräckt har kapat min makes konto…..Det är helt enkelt så att det idag är Morgans födelsedag! Ni kanske känner honom som den där skådisen/föreläsaren/kreatören. Han som jobbar en del med snubbel och prutt”, skriver hon till bilder på Morgan och barnen och fortsätter:

”Jag känner honom som den rödhåriga killen/pappan som alltid, alltid har en arm över för något av våra fyra barn, även mig.Ibland alla samtidigt. Att dela detta bök och stök utav vidbränd falukorv och otaliga luskursbehandlingar är ta mig tusan det bästa jag vet! Grattis älskling på din dag!”.

Morgan Allings reaktion efter gesten

Så utan att veta trillade kärlekshyllningarna in till Morgan, och först timmar efteråt lade Morgan upp sina tankar på hustruns fina gest.

– Häromdagen så fyllde jag år och min fantastiska underbara livskamrat Anna-Maria kidnappade mitt instagram. Jag såg inte det förrän jag kom hem på kvällen efter att ha arbetat, säger han.

– Jag vill verkligen tacka alla fantastiska människor som har gått in och skrivit, lajkat och kommenterat. Jag satt och scrolla och bara typ rös över hur mycket kärlek jag fick där.

Och att ta åt sig av kärlek var svårt för Morgan att ta in.

– Jag har svårt att ta till mig lite kärlek men det är ju för att jag ha en lite tyngre ryggsäck ibland och då vet jag inte riktigt hur jag ska ta hand om det. Men på detta sätt vill jag från djupet av mitt hjärta tacka. Vilken kärlek. Tack!

Morgan du är värd alla kärleksförklaringar i världen underbara du!