Pernilla Månsson Colt har opererats: ”Sjukt konstigt”

Pernilla Månsson Colt har opererats.

Nu skickar den omtyckta SVT-profilen en hälsning till alla landets vårdpersonal.

”Ni skulle doppas i guld”, skriver ”Trädgårdstider”-programledaren på Instagram.

SVT:s omtyckta programledare Pernilla Månsson Colt berättar själv om sin operation på sociala medier. Enligt Aftonbladet har hon blivit stelopererad i kotorna, efter att ha haft problem med ryggskott till och från i runt 30 års tid.

”Sjukt konstigt att bli opererad för en rygg när Corona härjar i landet. Men det har gått bra, har fått tillbaka känseln i vänster ben och är faktiskt enormt sugen på att träna med gåstolen..!”, skriver Pernilla Månsson Colt på Instagram.

Foto: SVT

Vanligtvis är hon omtyckt programledare i SVT:s långkörare ”Trädgårdstider” där även bland andra kocken Tareq Taylor medverkar.

I dessa coronatider fick Månsson Colt en annan form av sövning än normalt, berättar hon, men detta är någonting hon ser som självklart.

”Känner också sån tacksamhet över att den här operationen trots allt kunde bli av, att jag sen fick en annan ”äldre” typ av sövning eftersom den nyare nu går till covid-19 patienter känns mer än rimligt”, skriver hon.

Hon passar också på att hylla vårdpersonalen med flera hjärtan i inlägget.

”Alla ni i vården som sliter, ni skulle doppas i guld”, skriver Månsson Colt.

I kommentarsfältet är det många vänner och tv-tittare som passar på att skicka krya-hälsningar till programledarprofilen, som också under årens lopp synts i ”Antikrundan”.

För att återhämta sig har Månsson Colt en tydlig taktik: ljudböcker.

”Nu kommer det några veckor, kanske månader när hjälp kommer behövas mer än vanligt. Då tänker jag att det är tur att han ser stark ut. Och har många bra böcker där i sina lurar”, skriver hon.

Foto: Max Tellving /SVT

Så fina ord om vårdpersonalen, de förtjänar verkligen att hyllas!

Krya på dig, Pernilla! ❤️