Soraya hyllas för ärliga bilden – visar sanningen bakom kulisserna i Nyhetsmorgon

Jobbar man som programledare på Nyhetsmorgon så ringer klockan långt innan solen går upp, för 05.50 ska man vara fixad och redo när kamerorna börjar rulla.

Personligen har jag alltid undrat hur programledare som Tilde de Paula, Jenny Strömstedt och alla andra kan se så fräscha och pigga ut så tidigt, och idag fick jag svaret. Soraya Lavasani la nämligen ut en bild som visar den ”nakna” sanningen bakom kulisserna, och för den hyllas hon nu stort av sina följare.

”Jag får ofta frågan om hur man kan se så fräsch och pigg ut så tidigt på morgonen… well, här har ni svaret. Bakom kulisserna på Nyhetsmorgon jobbar så sjukt många proffs.” skriver hon och hashtaggar TV4-sminket, och makeup- artisten och hårstylisten bakom hennes look, Loiz Blomberg, 29, som la upp bilden först.

Hyllas för sitt osminkade ansikte

Före-bilden visar en osminkad och nyvaken Soraya, medan bilden till höger visar hur hon ser ut efter att stylisten fixat hår och smink. Den är dock den osminkade bilden, som fått flest hyllningskommentarer på Instagram.

”Så skön som vågar visa ditt osminkade ansikte. Några till vågar, heja alla er!”

”Men wow vad fin du är utan smink( även fin med) naturlig skönhet”

”Tänkte precis så idag när jag var dödstrött och tittade på dig och tänkte,gud vad fin hon är så tidigt på morgonen”

Det är ändå inte många 36-åriga småbarnsmammor som vågar dela med sig av ett osminkat ansikte på Instagram, vilket många hyllar i Sorayas kommentarsfält.

Soraya är en sån äkta person. Fin på utsidan och insidan. Dela om du tycker att hon är en bra representant för Nyhetsmorgon.