Tildes kyss med David Hellenius – nu avslöjar de vadet

Trots att David Hellenius är en av landets bästa programledare så kunde inte ens han hålla masken under dagens samtalsämne när han var gäst i Nyhetsmorgon.

När programledarkollegan Tilde de Paula avslöjade duons vad var det både generade miner och skrattfest i studion. Tilde och David har nämligen en överenskommelse om att de ska kyssas på scenen om båda vinner.

Tilde de Paula och David Hellenius är två av landets mest professionella programledare. Just därför är båda nominerade som vinnare i titeln, för respektive kön i årets tv-pris ”Kristallen”.

Tildes plan med David Hellenius

När Tilde och David tillsammans gästade Nyhetsmorgon för att prata om känslorna inför galan avslöjade Tilde en minst sagt smaskig plan.

– Jag har en grej som du har lovat mig att du ska göra, som vi skulle kunna göra i så fall., säger Tilde i Nyhetsmorgon till David Hellnius.

Hon fortsätter:

– För när du gör dina filmer så håller du alltid på och kysser en massa tjejer, och jag frågade dig då om det inte var jobbigt att kyssa en massa folk som man inte känner, och är inte det jobbigt för Renée tänkte jag. Då sa du att det var filmkyssar och du skulle visa mig hur man gjorde.

”Jag har kyssts på riktigt hela tiden”

David, som blir lätt generad och skrattar, säger ”På dig alltså?”

– Om vi vinner så lovar vi att filmkyssas! Inte kyssas på riktigt, förtydligar Tilde, som vill lära sig att filmkyssas på låtsas.

– Okej, nu måste jag lära mig att filmkyssas, jag har kyssts på riktigt hela tiden, skojar David Hellenius.

Kristallen direktsänds på TV4 under fredagskvällen, och om båda vinner blir det en filmkyss.

Dela för att uppmuntra andra att rösta på David och Tilde, så att vi får se den här iscensatta filmkyssen.