Därför återvänder prinsessan Madeleine tidigare till Sverige – beslutet med Chris O’Neill

Det är många år sedan prinsessan Madeleine flyttade till USA.

Men för en tid sedan kom hon och maken Chris O’Neill med den glada nyheten att de bestämt sig för att återvända till Sverige.

Nu avslöjar Svensk Dam att en hemresa för prinsessan faktiskt kommer äga rum alldeles strax.

Familj och vänner är något som är viktigt för de allra flesta och alla som någon gång bott utomlands vet att det kan vara tufft att vara ifrån de man håller kärt.

Tage Danielsson: En av Sveriges främsta underhållare genom tiderna. Men hur växte egentligen vänskapen med Hasse fram? Vad vad det för mörker som präglade hans barndom? Och hur beskrevs han av de som kände honom?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Det vet inte minst prinsessan Madeleine som för många år sedan valde att bosätta sig i USA tillsammans med sin älskade Chris O’Neill och deras tre barn: Leonore, Adrienne, och Nicholas.

Prinsessan Madeleine bor i USA

Numera bor familjen i Florida men tidigare har de även bott i både New York och London.

Madeleine är prinsessa och hertiginna av Hälsingland och Gästrikland, vilket innebär att hon fortfarande har en del uppdrag här i Sverige.

Prinsessan Madeleine
Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se

Bland annat är hon aktiv inom organisationen ”Min stora dag” och deltar även i officiella förrättningar å kungafamiljens vägnar.

”Barnen frågar nästan varje dag”

Hon har tidigare uttrykt att barnen såväl som hon själv längtar hem till Sverige, rapporterar Svensk dam.

– Det är klart man saknar familj och vänner jättemycket. Barnen frågar nästan varje dag: ”När får vi åka till Sverige?” har prinsessan Madeleine sagt för två år sedan, i SVT:s ”Året med kungafamiljen.”

STOCKHOLM 20211220 Prinsessan Madeleine, Chris O`Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne på väg att ta emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott. Foto: Anders Wiklund / TT
Prinsessan Madeleine, Chris O`Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne. Foto: Anders Wiklund / TT

Och nu går snart flyttlasset hem. I slutet av sommaren kommer prinsessan Madeleine, Chris och barnen flytta tillbaks till Sverige.

Men redan om några veckor väntar en härlig återförening.

Kommer till Sverige tidigare än väntat

I drottning Silvias ära ska nämligen en vårfest anordnad av prinsessan Madeleine och hennes vänner Louise Thott, Lovisa de Geer och Katarina von Horn, äga rum.

Kungafamiljen. Foto: Jonas Ekströmer, Kungahuset.se

Det hela tar plats den 10 maj på Gröna Lund, och i inbjudan har de enligt tidningen uttryckt att det blir det ”inofficiella startskottet på drottningens 80-årsfirande.”

Prinsessan Madeleine kommer helt enkelt anlända till Sverige redan innan flytten, och få umgås med sina kära vänner och familjen.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine. Adam Ihse/TT

Så härliga nyheter, vi hoppas det blir en magisk vårdag på Gröna Lund!