Anders Bagges hjärtskärande ord i direktsändning: Har hjälpt mig…

Djurälskaren Anders Bagge är tillbaka med ”Bagges hundar”.

När han gästade söndagens Nyhetsmorgon tog han med sig hela familjen.

– Djur överlag är en passion för mig, som jag alltid sagt, det är något slags substitut för att jag inte fått barn själv, säger han i programmet

Anders Bagge älskar verkligen alla sorters djur. I söndagens Nyhetsmorgon var han och frun Johanna Lind Bagge på plats för att prata om den nya säsongen av ”Bagges hemlösa hundar”. Han berättar att han älskat djur ända sedan han var barn.

– Djur överlag är en passion för mig, som jag alltid sagt, det är något slags substitut för att jag inte fått barn själv, säger Anders Bagge i programmet.

– Hundar har hjälpt mig med mina kanske, bokstavskombinationer. Dessutom att jag har panikångest. Jag har adhd. När jag har nio Six pistols som spelar i huvudet kommer Iris (reds. anm. en av Bagges hundar) och bara säger, nu vill jag att du kastar boll med mig. Då slutar konserten.

Men det är inte bara hundar Bagge älskar. Det finns kärlek så det räcker och blir över till alla djur.

– Häromdagen blev jag skitarg på en kille som slog sönder en spindel i min källare.´Nu ska han få hämta hem en spindel från sin källare. Man kan ju inte ta bort mina spindlar, säger han och skrattar.

Anders Bagge om reaktionerna efter ”Bagges hemlösa hundar”

Anders Bagge blev känd för den svenska tv-publiken i och med ”Idol”. Men många kommer också fram till honom för att ge honom beröm och fina ord för sitt engagemang med ”Bagges hemlösa hundar”.

– Framför allt på olika hundmässor. Folk kommer fram och säger att man fått nya tankar om hundar och djur överlag, säger Anders Bagge.

Johanna Lind Bagge får frågan om varför programmet är så populärt.

– Det är ett program som berör på så många sätt. Det finns glädje, kärlek, eftertanke och mycket ilska, så de berör alla känslor och alla åldrar. Man blir fängslad av programmet. Det är det man ska titta på innan man skaffar hund faktiskt, säger Johanna Lind Bagge.

Hon syftar på att det finns de som skaffar hund utan att tänka efter vad det faktiskt  innebär

Bagges hundar stjäl showen

Med sig till studion hade paret även sina egna hundar, Iris, Sonja, Ebba och Selma.

Och det inte är helt lätt att få de små liven att sitta snällt och lydigt i Nyhetsmorgon-soffan.

– Nu har jag tappat min hunt som precis gått i väg. Oj, säger Bagge plötsligt när en av hundarna får för sig att sticka i väg.

– Vi har låst dörrarna, svarar programledaren Maria Forsblom och skrattar.

Den tredje säsongen av ”Bagges hemlösa hundar” har premiär på Sjuan den 9 april klockan 20:00.

[arve url=”https://tv4play.se/program/nyhetsmorgon/11978683″ aspect_ratio=”16:9″ /]

Anders engagemang för alla sorters djur är verkligen helt fantastiskt! Dela gärna om du håller med.