Anders Bagges tokiga nyårshälsning till svenska folket: ”Har köpt en pall..”

Hela världen har firat in det nya året med pompa och ståt.

Det gjorde även Anders Bagge, som via Instagram visade upp sitt härliga firande.

Där skickar han en hälsning till svenska folket – och konstaterar att firandet fortsätter.

Hela Sverige har ringt in det nya året. På Skansen-scenen stod Mikael Persbrandt och läste den klassiska dikten ”Nyårsklockan” framför mängder av människor.

Anders Bagges nyårsfirande

På annat håll firande Anders Bagge nyår tillsammans med sin familj. TV-profilen hade ett händelserikt år i bland annat Idol-juryn, och i december skulle han få ta en riktig hjälteroll.

I Brommaplansrondellen i Sdtockholm fick han syn på en hund som stod mitt på vägen, en hund som 50-årige Bagge räddade från att bli påkörd.

– Hunden var helt paralyserad och stod mitt i trafiken. Bilar kör förbi, och jag blir helt galen. Jag bara slänger mig ut, och så ut med armarna och försöker ta honom, sa Anders Bagge då till Aftonbladet.

Hälsning till svenska folket

Hunden Iris var med och firade in det nya året tillsammans med Anders Bagge och på Instagram skickar han en härlig hälsning till svenska folket.

Tillsammans med sin fru Johanna skålade de i bubbel med tomtebloss i handen. Men firandet verkar inte ta slut ännu, skriver han.

”Vi älskar traditioner så vi kör Nyårsafton fram tills jag fyller den 16 januari. Ps. Har köpt en pall tomtebloss. Kram på den från the Baggelitos”, skriver Bagge till inlägget.

Vi önskar dig ett riktigt härligt 2019, Anders! Lämna din nyårshälsning till honom i kommentarsfältet och dela vidare!