Ändringen för Tareq Taylor i ”Stjärnorna på slottet” – folkkäre tv-kocken om relationen med kändisarna

Fjärde säsongen som matgeneral på slottet.
Då förändrades rollen någorlunda för Tareq Taylor i Stjärnorna på slottet.
– Jag tror det blir en fin säsong, säger han till Nöjeslivet.

Julvärden Tareq Taylor är högaktuell i SVT. Tidigare i år belönades han med Kristallen för tv-programmet ”Tareq Taylors matresa”, och under hösten har han agerat domare i underhållningsprogrammet ”Bäst i köket”.

På julafton har han tv-Sveriges kanske mest prestigefyllda uppdrag. Som julvärd i SVT1 tänder han ljuset, önskar alla en god jul och presenterar julklassiker som ”Kalle Anka” och ”Kan du vissla Johanna?” i direktsändning.

Foto: Janne Danielsson/SVT

Efter årsskiftet syns Tareq återigen i rutan. Den här gången handlar det om en av SVT:s långkörare på underhållningssidan – nämligen ”Stjärnorna på slottet” (16:e omgången!). Där är Taylor kock för fjärde säsongen på raken. I årets säsong medverkar komikern och skådespelaren Per Andersson, ståupp-komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig, journalisten och författaren David Lagercrantz och artisten Carola Häggkvist.

Foto: Janne Danielsson/SVT

Nu berättar Tareq Taylor om inspelningarna på Bäckaskog slott i nordöstra Skåne, och han målar en bild av en fin relation till de medverkande i SVT-programmet.

– Det var kul, jätteroligt. Ett bra gäng. Högt i tak och god stämning. Ett gott gäng, säger Tareq Taylor till Nöjeslivet.

Tareq Taylors hemlighetsfulla ord – ändringen i Stjärnorna på slottet

Den folkkäre tv-kocken och tv-profilen förklarar att han själv fick vara lite mer involverad i årets säsong.

– Jag hade väldigt kul med dem detta året, och fick vara engagerad i deras aktiviteter, säger Tareq hemlighetsfullt.

Foto: Ulrika Midunger/SVT

Och fortsätter:

– Jag tror det blir en fin säsong, det är många berättelser som man kanske inte förväntar sig.

SVT:s projektledare Ulrika Midunger utlovar en spännande säsong.

– Med årets mix av stjärnor på slottet kan vad som helst hända. Det går inte ens att gissa vad som kommer att ske med de starka personligheter som Carola, David, Per, Grynet och Marika. Jag tror det här blir en magisk säsong som man inte vill missa, säger hon.

”Stjärnorna på slottet” har premiär på nyårsafton 1 januari 2022 klockan 21.30 i SVT1. Kommande veckor sänds programmet på lördagar klockan 20.

Foto: Ulrika Midunger/SVT

Ser du fram emot detta program? Skriv gärna en kommentar och dela vidare inlägget!