Bonde-Mickes heta stund med Mariette i badet – intima bekännelsen inför alla: ”När jag ser på dig…”

Bönderna i ”Bonde söker fru” har gjort sitt slutgiltiga val.

För Michael Klingstedt, 57, landade han till slut i att känslorna var starkast hos Mariette, 57.

I sista avsnittet kommer han med en intim bekännelse som gör Mariette stum.

Vecka ut och vecka in har tittarna kunnat följa böndernas jakt på kärlek i TV4-programmet ”Bonde söker fru”.

Men ju längre tiden har gått och ju mer bönderna lärt känna sina brevskrivare, desto svårare har det blivit för bönderna att välja.

Michael ”Micke” Klingstedt fru dog

En som vet det är strutsbonden Michael ”Micke” Klingstedt, 57, från Falköping.

Han blev änkling tidigt i livet. Frun Ann var bara 26 år när hon gick bort plötsligt på grund av ett hjärtfel för 27 år sedan.

Paret hade då två små döttrar.

– En ådra till hjärtat var för trång vilket gjorde att hjärtat fick lite för lite syre hela tiden. Sen med graviditet och sånt så blir det lite ansträngt och det var det som var droppen som gjorde att det slog ut alltihop, har han berättat för Aftonbladet.

– Första tiden var det bara ta hand om barnen och se till att de mådde bra efter omständigheterna. Någon tanke på att hitta någon ny livskamrat tog rätt många år innan jag ens orkade tänka på det, fortsatte han.

Kvinnorna blev som tokiga i Micke redan från start men till slut var det speciellt två som han fattade tycke för lite extra.

Därför valde Micke Mariette

Brevskrivarna Mariette och Jenny.

Det har varit starka känslor för båda brevskrivarna men till slut landade Michaels slutgiltiga val på Mariette.

Mariettes vänner hade varit på henne att skaffa Tinder de senaste åren men det var för ytligt för hennes smak. När hon sedan kom över Mickes introduktionsvideo i ”Bonde söker fru” kände hon att han var värd att ge en chans.

– När jag såg Michael på hans intervju så kände jag, det här måste jag söka till, sade Mariette i säsongens första avsnitt.

Och så lyckat det blev. Känslorna var besvarade hela vägen in i slutet och när paret fick åka iväg på sin efterlängtade resa efter slutvalet så slog det minst sagt gnistor om paret.

– Att vara kär när man är tonåring eller när man är 57 det är precis samma känsla. Det är fantastiskt, säger han i avsnittet.

Bonde-Mickes intima bekännelse inför alla

I sista avsnittet kan man se hur Michael och Mariette delar en intim stund i badet och det är där Micke kommer med en stor bekännelse.

– Det är någonting jag skulle vilja säga, som jag inte vågat. När jag ser på dig, då spritter det i hela kroppen. Du är så fin. Jag älskar dig, säger Micke till Mariette.

Hans kärlek är besvarad.

– Jag vill verkligen åldras med Micke. Han har tagit mig med storm. Allting känns så otroligt rätt.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev