Bonde söker fru-Sigrid Bergåkra bryter förlovningen – ställer in bröllopet

Bröllopet ställs in.
Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra berättar om beslutet med fästmannen Jesper.
– Jag kan väl bekräfta att vi har brutit förlovningen, säger Sigrid Bergåkra till Hänt.

Sigrid Bergåkra sökte efter den stora kärleken i TV4-programmet ”Bonde söker fru” år 2016.

I många år har tv-kanalen hjälpt kärlekstörstande bönder att hitta den stora kärleken. Flera gånger har medverkan i programmet till giftermål, familjelycka och tillökning. Men långtifrån varje gång har sagan blivit likadan för alla bönder.

LÄS MER: Bonde-Sigrid bryter tystnaden efter uppbrottet – ärliga orden om relationen: ”Behandlade mig inte rättvist”

Sigrid Bergåkra är en av de riktigt stora profilerna från kärleksshowen genom åren. Hon hittade inte kärleken via TV4-programmet.

Den öppenhjärtiga 48-åringen har genom åren blivit en av de mest älskade tittarfavoriterna i programmet. Därför var det nog många som blev glada när hon berättade om den härliga nyheten att hon 2019 träffade fästmannen, Jesper.

Sigrid Bergåkra. Foto: TV4/Youtube

Sigrid välkomnade ny hundvalp till familjen

Tidigare i höstas hyllade Sigrid honom i ett känslosamt inlägg på Instagram.

– Du som förvisso vägrar växa upp och behåller dina tokiga skämt och lätt barnsliga vokabulär, är ändå den mest vuxna, ansvarsfulla och moget manliga man jag mött. Det är väl den mixen som passar mig så bra och jag blir mer kär för varje dag!, skrev Sigrid då på Instagram till bilden på fästmannen Jesper.

Nyligen kom också ett nytt glädjebesked från paret, som då kunde välkomna en hundvalp i hemmet. Valplyckan var total då Sigrid skrev om detta bara för en och en halv vecka sedan.

– Vår lilla vovve Jippie damp ner med en liten tikvalp igår natt och allt har gått jätte bra och denna lilla sötnos är ju helt underbart ljuvlig! Å Jippie världens bästa mammis. Vi blev så överraskat glada så den får faktiskt heta just Hurra! skrev Sigrid då på sin Instagram.

Sigrid Bergåkra om brutna förlovningen med fästmannen

Sigrid Bergåkra har varit förlovad i ett år med kärleken Jesper. Nu meddelar ”Bonde söker fru”-profilen att paret brutit förlovningen. Det berättar hon själv i en intervju med nöjestidningen Hänt.

Foto: TV4/Youtube

– Jag kan väl bekräfta att vi har brutit förlovningen. Men sedan, hur vi ska gå vidare därifrån, är oklart. Var sak har sin tid, säger Sigrid Bergåkra till Hänt som också skriver att TV4-profilen ”inte utesluter” en återförening med Jesper.

Sigrid Bergåkra förklarar att hon inte är redo att ge sig in i ett nytt förhållande för tillfället, och bekräftar att hon mår bra.

– Jag mår strålande! Man ska inte må dåligt i onödan och jag är stolt över att jag tagit det här beslutet. Jesper och jag är på inget sätt ovänner. Vi hanterar det här på ett civiliserat sätt och är schysta mot varandra. Det är det som är vuxet ansvar, säger Sigrid Bergåkra till Hänt.

Vi hoppas på det bästa för er båda!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!

Omslagsfoto: TV4/Youtube

Exit mobile version