Därför älskar Sven-Erik i Hotell Romantik att visa upp sig – nya orden om utseendet: ”En jävla läckerbit att titta på”

Sven Erik i Hotell Romantik

Foto: SVT

Sven-Erik Sjögren, 72, är en av årets deltagare i ”Hotell Romantik” och en sak som är säker är att han gärna bjuder på sig själv.

För Expressen berättar han hur tankeprocessen gick till när han sökte till programmet, och anledningen till att han gärna bär ”mankini”

– Ur kvinnor i min ålders perspektiv så är jag säkert en jävla läckerbit att titta på i den mankinin, eller hur?, säger han till tidningen.

Äntligen får vi återigen följa ett härligt gäng 65-plussare i jakten på den stora kärleken.

I säsong 2 av SVT:s ”Hotell Romantik” har några kärlekstörstande män och kvinnor packat sina väskor för ett romantiskt äventyr i Portugal.

En av de som fångat tittarnas uppmärksamhet är Sven-Erik Sjögren.

Redan efter första avsnitten står det klart att han gärna skojar till det lite extra, inte är rädd för att ta plats och har lätt för att bjuda på sig själv.

Foto: SVT

Sven-Erik om Hotell Romantik

Bland annat gled han under en middag in i så kallad ”mankini” och chockade övriga deltagare en aning.

– Jag tycker det är jättefräckt, säger han i programmet.

Övriga deltagare var dock något förvirrade av hans klädval.

– Vill han chocka oss? Vad vill han göra? Alltså, ska han se ut så här eller är det en plojgrej som han går och klär på sig? Jag förstod inte riktigt vad han var ute efter, jag tyckte det var genant, säger Diana i en synk.

I en intervju med Expressen har Sven-Erik berättat att han gärna visar upp sin kropp som han anser är i god form.

– Jag är lite stolt och lite kaxig och så är det så att jag har skött mitt liv, jag har tränat och hållit mig i form hela livet och då kan jag ta på mig en sån och se tämligen fräck ut. Ur kvinnor i min ålders perspektiv så är jag säkert en jävla läckerbit att titta på i den mankinin, eller hur?

Därför sökte han till programmet

Han berättar då även om anledningen till att han sökte till programmet.

– För det första vill jag roa min omgivning. Och så vill jag faktiskt tala om för svenska folket hur jävla roligt man har fast man har fyllt 72. Så har jag kommit till den åldern då jag vågar bjuda på mig själv, säger han till tidningen.

Foto: SVT

Enligt Sven-Erik var det vännerna som övertalade honom att söka, och han beskriver att ingen i hans närhet blivit speciellt överraskad över att se honom i rutan.

– Jag är en otroligt positiv, vältränad, snygg kille och så vidare. Jag älskar livet nåt otroligt. Jag lever i en rosa bubbla, säger han till Aftonbladet.

Vi önskar dig all lycka till i jakten på kärleken, Sven-Erik!

Vad tycker du om första avsnitten av ”Hotell Romantik”? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version