Därför försvinner Doobidoo plötsligt igen – tittarna snuvas på underhållningen med Lasse Kronér

Här kommer tråkiga nyheter för alla tittare som sett fram emot Lasse Kronérs underhållning på lördag.
”Doobidoo” försvinner nämligen tillfälligt ur tablån.
Men misströsta icke – snart är programmet tillbaka igen.

Tv-program kommer och går, men ”Doobidoo” består.

SVT:s långkörare är nu inne på sin 18:e säsong. Programledaren Lasse Kronér leder varje vecka musikunderhållningen som i alla år varit en stor tittarsuccé.

Förra året flyttade kanalen programmet från fredagar till lördagar, och hittills i år har Kronér haft besök av bland andra Tommy Körberg, Eva Rydberg och Lotta Engberg i den skojfriska frågeleken.

Inför säsongsstarten var Kronér laddad.

– Det kommer bli mycket bra, det är mycket som händer i år. Jag tror det blir en jättebra säsong, sade han då till Nöjeslivet och tillade:

– Det är inte något jag bara säger. Jag brukar faktiskt säga när det inte har känts så bra, men i år är det mycket skratt och mycket konstigt som händer.

Kungen flyttade på Kronér

För några veckor sedan tvingades dock Kronér stryka på foten. Detta eftersom ”Doobidoo” då krockade med firandet av kungens 50 år på tronen. Den lördagkvällen sände SVT flitigt från kung Carl XVI Gustafs jubileum, varpå ”Doobidoo” lyftes från tablån.

Och nu är det dags för ”Doobidoo” att pausas igen – i en vecka.

Den här gången handlar det om den direktsända galan ”Tillsammans för Världens barn” som SVT traditionsenligt sänder just på lördag den 7 oktober klockan 20.00.

Det är normalt sett ”Doobidoos” sändningstid, och därför tvingas programmet bort från tablån den här veckan. Enligt SVT är programmet tillbaka som vanligt igen nästa vecka, den 13 oktober. Då med gästerna Jonas Gardell, Babben Larsson, Zoie Finer och Rennie Mirro.

I stället får tittarna den här veckan alltså se programledarna Fredrik Önnevall och Farah Abadi leda insamlingsgalan till förmån för världens barn och Radiohjälpen. Galan direktsänds från Stockholm, och många artister och gäster kommer att medverka.

Det blir bland annat kunglig glans över galan, då drottning Silvia medverkar.

Dessutom kommer Måns Zelmerlöw, Per Andersson, Oscar Zia, Clara Klingenström och Joanné Nugas till galan på lördagskvällen.

Och ”Doobidoo” är tillbaka igen som vanligt nästa vecka, alltså!

Dela gärna vidare inlägget, så att alla ”Doobidoo”-tittare får reda på detta, och kan planera sin tv-helg i lugn och ro!