Axel Pileby om framtiden på Efter fem – därför dröjer det innan stjärnan återvänder till tittarfavoriten

Axel Pileby är en oerhört omtyckt programledare för TV4:s Efter fem.

Under den senaste tiden har han dock försvunnit från rutan. Nu berättar han om hur framtiden blir.

Den älskade programledaren Axel Pileby, 36, ser vi vanligtvis i nyhetsprogrammet Efter fem där han bland annat lotsar oss igenom Sverigesvepet och bjuder på nyheter från hela landet.

För ett tag sedan så slutade programmet att sändas efter sin nionde säsong. Lyckligtvis så rör det sig bara om ett sommaruppehåll.

Efter fem kommer nämligen tillbaka med en ny säsong den 14 augusti. Men många är vi säkerligen som just nu saknar det trevliga nyhetsprogrammet. Tusentals tittare följer troget Efter fem varje vecka.

Nya planerna

Samtidigt meddelar Axel Pileby om vilka planer han har framöver. Han ska nämligen hoppa in på Nyhetsmorgon över sommaren, så att de andra programledarna får lite semester.

Det är alltid väldigt kul att få jobba med programmet – jag tror det är sjätte året som jag har äran att få hoppa in och sommarjobba på Nyhetsmorgon och det är lika roligt och stimulerande varje gång!”, skriver Axel Pileby i ett meddelande till tidningen Hänt.

Kommer Axel tillbaka till Efter fem?

Men alla vi som var oroliga för att Axel skulle gå över till Nyhetsmorgon helt och hållet och avsluta sin programledarroll på Efter fem kan vara lugna.

”Till hösten drar vi igång tionde säsongen av Efter Fem så då är jag tillbaka med Tilde och gänget som vanligt. Det ser jag också fram emot väldigt mycket! (Men först lite semester från onsdag)”, skriver Axel till Hänt.

Härligt att du kommer tillbaka till Efter fem Axel! Och vilken bonus att man kommer att få se dig i Nyhetsmorgon också!

Tycker du också om Axel Pileby som programledare? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!