Här överraskas ”Efter fem”-Maximilian Artell av Anna Brolin i sändning – första orden om familjelyckan

Familjelyckan är total.
Nu berättar TV4-profilen Maximilian Artell om första tiden som förälder – och överraskas med blomster av ”Efter fem”-kollegorna.
– Allt har gått bra, alla mår bra, så det är toppen, säger nyhetsuppläsaren.

I några år har han nu varit en given del av TV4:s populära eftermiddagssatsning ”Efter fem”.

Journalisten och nyhetsuppläsaren Maximilian Artell, 31, har med karisma och massor av professionalism berikat sändningarna – och växt ut till en stor tittarfavorit i programmet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tillsammans med kollegorna Tilde de Paula EbyAnna BrolinAxel PilebyHenrik Alsterdal och kompani har han utvecklat TV4-programmet till den succé som det är i dag.

Aktualitetsprogrammet har bland annat belönats med tv-branschens eget pris, Kristallen. Varje vardag följer hundratusentals tittare sändningarna där senaste nytt blandas med intressanta intervjuer och underfundiga nyheter från runtom i landet.

För två veckor sedan kom underbara nyheter från den alltid lika vältalige Maximilian.

Då stod det nämligen klart att han blivit pappa för första gången.

LÄS MER: Bebislycka för ”Efter fem”-profilen – första orden om underbara glädjen med familjen

Det var i ett inlägg på Instagram som han själv avslöjade den fantastiska nyheten tillsammans med kärleken Julia. Lyckan var förstås total för familjen.

Maximilian Artells ord om första tiden som pappa

Sedan dess har Maximilian inte synts till i ”Efter fem”-sändningarna – fram tills under tisdagen då han plötsligt gjorde comeback.

Då berättade han om den första, härliga tiden som förälder.

– Jag börjar förstå det ni pratat om förut, nu när man får uppleva det själv. Det är så klart fantastiskt. Allt har gått bra, alla mår bra, så det är toppen, säger Maximilian Artell i tisdagens ”Efter fem”-sändning.

Foto: TV4

Där han också hade sällskap av kollegorna Anna Brolin och Henrik Alsterdal. De passade på att gratulera Artell och hela familjen med en rejäl blomsterbukett.

– En fantastisk medarbetare är du, och en fantastisk pappa. Till den nyblivna fadern, hela familjen och den lilla dottern därhemma, säger Alsterdal i sändningen.

Artell tackade så mycket, och avslöjade samtidigt att de ännu inte kommit fram till vad den nyfödda dottern ska få för namn.

– Vi börjar landa i någonting men tills vi är helt klara med det håller vi det för oss själva, säger han.

Anna Brolin sken som en sol när hon konstaterade att Maximilian nu var tillbaka i rutan. Han hade alldeles uppenbart varit saknad.

– Helt underbart att ha dig tillbaka och att du har fått din dotter! säger Anna Brolin i sändningen.

LÄS MER: Tilde de Paulas ärliga ord – då blir hon irriterad på Axel Pileby: ”Har faktiskt sagt till honom…”

Stort grattis och all lycka säger vi nu till Maximilian!