Farmen-Pers nya besked om framtiden – därför kan han synas i tv-rutan snart igen: ”En dröm”

Per Renström framtid

Foto: TV4

Pers äventyr i ”Farmen” är över. Nu väntar hemmalivet med husbygge och arbete.

Han öppnar för att göra mer tv framöver – det kan till och med bli av ganska snart.

– Jag har faktiskt sökt in, berättar han för Nöjeslivet.

Han höll relativt låg profil i början och lät andra ta mer plats i gruppen. Men efter några veckor seglade Per Renström, 57, upp som folkets favorit i ”Farmen”.

– Jag har märkt det. Man har blivit lite mer omtyckt än man trodde. Jag har faktiskt ingen aning vad det beror på. Jag gick in med att jag skulle vara mig själv, det kanske är det som folk gillar. De kanske ser sig själva i mig, säger han till Nöjeslivet och fortsätter:

Läs mer: Farmen-Per rycker ut till Anna Brolins försvar – stödet efter mobbningskritiken: ”Inte hennes roll”

– Det kan ju vara det att man är den som är mest ”vanilj” av allihopa.

Per Renström i ”Farmen”. Foto: TV4

Har sökt in flera gånger

Att han kom med i ”Farmen” var en stor dröm som gick i uppfyllelse. Det var däremot långt från första gången som han sökte till programmet.

– Jag har alltid velat vara med i både ”Farmen” och ”Robinson”. Det har varit en dröm sedan de drog igång de där programmen. Jag har sökt några gånger och nu fick jag vara med. Det var ju kul, berättar Per.

”Farmen”-tiden blev mestadels succéartad för Per som stod i hela fem stycken ting, han var storbonde två gånger och var den som var flest antal dagar på gården, eftersom han var den enda som aldrig var på ”Torpet”.

Han kom till slut femma i tävlingen efter att han förlorade mot Tim i en kunskapstävling om grödor, precis innan finalfyran blev helt klar.

Så lever Per i dag

Nu har det gått drygt sju månader sedan sommarens inspelning. För Per och de andra har det varit vardag en längre tid, men i och med att programmet sänts på tv är det lite som att deltagarna fått uppleva allting en gång till.

– Vi i ”Sekten” har kontakt allihopa dagligen. Vi skriver på Messenger till varandra varje dag. Det är kul och trevligt. Det har varit så hela tiden sedan inspelningen slutade, berättar Per.

Vad händer i ditt liv nu då?

– Jag äger lite min egen tid så jag kan göra saker lite som jag vill. Jag håller på att bygga ett hus hemma och jag ska sätta igång med att ställa iordning charterbåten som jag har nere i Spanien nästa vecka. För att ta lite charter här i höst tänker jag. Livet rullar på som det gör. Det är mycket på gång. Jag ska väl ha någon föreläsning förhoppningsvis, så kanske blir lite mer sånt också hoppas jag på.

Och så blir det kanske mer tv framöver?

– Jag har faktiskt sökt in till ”Robinson” så man får väl hoppas på att man får vara med där.

Skulle du kunna tänka dig något annat program också?

– Det är klart man skulle. Det är jätteintressant att vara med i produktioner över huvud taget. Det är kul att se hur de jobbar. Träffa nya människor och så där, det är alltid jättekul, svarar Per.

Det vore väldigt kul och spännande att se Per i något annat program. Kanske i ”Robinson”?

Vi väntar med spänning för att se hur det går framöver.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version